Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Dot@z Profil * |
#1 · Zasláno: 30. 1. 2012, 20:19:35
Mám tento kód:
. . . if($ldapCon) { ldap_set_option($ldapCon, LDAP_OPT_PROTOCOL_VERSION, 3); ldap_set_option($ldapCon, LDAP_OPT_REFERRALS, 0); $res = ldap_bind($ldapCon, "domena\administrator", "xxxxxxxxxxxx"); $rec = ldap_search($ldapCon, $baseDN, $filter); ldap_sort($ldapCon, $rec, 'cn'); $info = ldap_get_entries($ldapCon, $rec); } for($i=0; $i<$info["count"]; $i++) { echo "<td>".iconv("UTF-8", "ISO-8859-2", $info[$i]["displayname"][0])."</td>"; } Takže potom je: A,B,D,E,Č Nemáte radu jak ldap_sort($ldapCon, $rec, 'cn'); provést třídění s ohledem na české znaky?
|
||
abc Profil |
#2 · Zasláno: 30. 1. 2012, 23:49:49
Dot@z:
Dlouho nikdo neodpovídá, tak já si tipnu, že to je tim řadíte v ISO-8859-2, ve kterém jsou české znaky až za anglickými? |
||
Dot@z Profil * |
#3 · Zasláno: 31. 1. 2012, 05:47:10
Nejsem si jist, ale k smotnému řazení dochází na řádce 9 a ke konverzi ve výpisu (iconv) dochází mnohem pozdějí a navíc již na setříděných datech. :-(
Myslel jsem si, že existuje nějaký parametr k ldap_sort($ldapCon, $rec, 'cn'); , kterým se určí znaková sada dat v AD.
Udělal jsem telefonní seznam organizace a vypadá to šíleně, když jsou lidi s "Č" na konci seznamu. |
||
Časová prodleva: 11 let
|
0