Autor Zpráva
Goodmen
Profil
Zdravim chci se zeptat zda nekdo nevite proc mi tento script porad pise Vyplnste prosim prihlasovaci udaje... i kdyz v databazu mam vlozeneho uzivatele?
Bezi to na WampServer Version 2.1 pokud by nekdo potreboval vedet.

<?php
$username = $_POST['username'];
$password = $_POST['password'];

if ($username&&$password)
{
$connect = mysql_connect("localhost", "root", "") or die("Nepodarilo se spojeni z MySQL");
mysql_select_db("uzivatele") or die("Nepodarilo se spojeni z DB");

}
else
  die("<b>Vyplnste prosim prihlasovaci udaje...</b>");
?>

Login formular mam tento:

<html>  
        <form action="login.php" nethod="POST">
          Username: <input type="text" name="username"><br>
          Password: <input type="password" name="password"><br>
          <input type="submit" value="Prihlasit">
        </form>
</html> 

Predem diky za odpoved.
pcmanik
Profil
Hned prva podmienka je zla... Ale ideme dalej nikde nevyberas data z databazy, tak ako chces niekoho prihlasit?
abc
Profil
Goodmen:
Doporučuju: Odkaz
Goodmen
Profil
Stavim to dle manualu zde
Goodmen
Profil
Takze toto nebude fungovat jo?
pcmanik
Profil
Goodmen:
Mozno by nebolo od veci si pozret druhu cast toho manualu... Vela takychto jednoduchych navodov najdes aj po cesky/slovensky. Takze neviem naco to potrebujes riesit takto kompikovane.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: