Autor Zpráva
mino55
Profil *
Ahojte potreboval by som poradit, kedze mam problem s title, alebo skratka s tym ze mi nepise na liste to co dam do <title> . Myslim ze problem bude asi v tom ze mam tie stranky robene switchom z indexu a na kazdej mi berie len ten ten title co mam v indexe - da sa nejako nastavit, ze aby som mal na kazdej stranke iny title, pripadne v indexe nastavit nejaky title a v ostatnych len nieco dopisat k tomu title?
Keeehi
Profil
do toho switche pro každou možnost přidat $title = "Nějaký originální titulek";

A pak níže <title><?php echo $title; ?></title>
mino55
Profil *
a v ostatných podstránkach potom ako?
Radek9
Profil
mino55:
Úplně stejně… K tomu si tam musíš dopsat ten switch nebo něco podobného.
majo12
Profil *

case "home": include("uvod.html"); $title = "Nějaký originální titulek2"; break;
case "galeria": include("stranky/gallery.html"); $title = "Nějaký originální titulek2"; break;
- takto nejako napríklad ????
ci? :D:D lebo mi to nejak nefrcí, asi vas dobre nechapem :D
a vhlavicke som nechal
 <head>
      
      <title><?php echo $title; ?></title>
      
    </head>
panther
Profil
majo12:
ten switch máš, předpokládám, před výpisem té proměnné $title, že? Samozřejmě, že nemáš, neboť v tom switchi includuješ obsah.

Přemýšlej - nahoře v kódu voláš proměnnou, ale vytváříš jí až kdesi dole. Jak má server vědět, jakou hodnotu za ní dosadit? Navíc, zapni si výpis chybových hlášek, dostaneš notice o nedeklarované proměnné.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: