Autor Zpráva
matejj
Profil
Dobrý den,
potřeboval bych vytvořit stránku/y na kterých bych se dal uploadovat soubor který by se uložil na web a pod tím vytvořit okno ve kterém by se zobrazily nahrané soubory a odkaz na stáhnutí těch nahraných věcíí. Děkuji
Keeehi
Profil
Asi 5 témat pod tvým se to řešilo. Ty jsi moc nehledal viď?
Zobrazení souborů
matejj
Profil
Moc ne
Keeehi
Profil
Tak sna příště.
matejj
Profil
jj ale proč mi to nejde
nahrál sem na web vše co mělon a nejde
http://casopis-podes.xf.cz/upload/upload.html
abc
Profil
matejj:
prejmenuj soubor na upload.php
matejj
Profil
Pořát to nejde


http://casopis-podes.xf.cz/upload/upload.php
abc
Profil
matejj:
na začátek souboru dopiš
error_reporting(E_ALL);
 ini_set('display_errors', 1);
matejj
Profil
ale kam já tomu moc nerozumím do php nebo scriptu
abc
Profil
matejj:
Nechtel jsi spíš napsat, že tomu vůbec nerozumíš?
Ano, hned za první <?php to dopiš
matejj
Profil
Kam to mám napsat ???? mě to nejde tu nikde není žádní <?php


<div style="text-align: center;"><div id="sklik-banner" style="margin: 0 auto;text-align: left;"><script 

type="text/javascript" src="../../out-ng.sklik.cz/sklikcontext.js"></script>
<script type="text/javascript">
/* <![CDATA[ 

*/
var winH=0;
var winW=0;
if (parseInt(navigator.appVersion)>3) {
    if (navigator.appName=="Netscape") {
    winW = 

window.innerWidth;
    winH = window.innerHeight;
    }
    if ((navigator.appName.indexOf("Microsoft")!=-1) || 

(navigator.appName.indexOf("Opera")!=-1)) {
    winW = document.body.offsetWidth;
    winH = 

document.body.offsetHeight;
    }
}
if ((window.top == window.self) || (winW > 400 && winH > 300)) 
{document.getElementById('sklik-banner').style.width = '728px';sklikBanner({ codeId: 179, formatId: 60, cborder: 

'000000', cbackground: 'ffffff', ctitle: '0000ff',ctext: '000000', curl: '000080', simg: 0, font: 2 });}
/* ]]> 

*/</script></div></div>

<title>Jednoduchy upload souboru</title>
<form method="post" enctype="multipart/form-data">
Uploadovany soubor: <input type="file" name="jmeno_souboru">
<input type="submit" value="Upload">
</form>
<a href="ulozene/Torrent%20downloaded%20from%20Demonoid.me.txt">Torrent downloaded from Demonoid.me.txt</a><br>
<a 

href="ulozene/andel.jpg">andel.jpg</a><br>
<a href="ulozene/sliepocky.JPG">sliepocky.JPG</a><br>
<a href="ulozene/tuning-

auto.jpg">tuning-auto.jpg</a><br>
<a href="ulozene/udupem-ta.jpg">udupem-ta.jpg</a><br>
Keeehi
Profil
matejj:
Ty jsi jen okopíroval html. Ale ten upload musí mít ještě servrovou část:

//toto je soubor upload.php


<title>Jednoduchy upload souboru</title>
<form method="post" enctype="multipart/form-data">
Uploadovany soubor: <input type="file" name="jmeno_souboru">
<input type="submit" value="Upload">
</form>
<?php

$up_dir = "ulozene/";

if (isset($_FILES["jmeno_souboru"]["name"]))
{
 if (is_uploaded_file($_FILES["jmeno_souboru"]["tmp_name"]))
 {
  $name = $_FILES["jmeno_souboru"]["name"];
  echo "|$up_dir$name|";
  if (move_uploaded_file($_FILES["jmeno_souboru"]["tmp_name"], $up_dir.$name))
   {
    echo "Soubor \"$name\" byl uploadovan<br/><img src=\"$up_dir$name\">";
   }
  else {echo"Nastala chyba";}
 }
}

$soubory = scandir($up_dir);
array_shift($soubory);
array_shift($soubory);

foreach($soubory as $soubor) {
    echo "<a href=\"$up_dir$soubor\">$soubor</a><br>\n";
}
?>

Nezapomeňte si vytvořit složku "ulozene" ve stejném adresáři jako je script upload.php
matejj
Profil
Díki moc
Keeehi
Profil
A další důležité upozornění. Není to zabezpečené. Teď si může na tvůj web nahrát kdokoliv cokoliv. Třeba i script na smazání veškerého obsahu.
matejj
Profil
Mám ještě dotaz nešlo by udělat odkaz který by stáhl všechny soubory a odkaz na smazaní přidaných souborů??
já víím jsem moc náročnýý
Alphard
Profil
Šlo a šlo.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: