Autor Zpráva
Hitokage
Profil
Zdravím. Prosím o radu.
V mysql mám uložený článek s kusem php. Tělo článku se mi v pohodě ukazuje, ale ta část s php nefunguje. Článek zobrazuju pomocí includovaného souboru a mysql_query. Má s tím někdo zkušenosti?
Dík
Darkry
Profil
Hitokage:
Pokud máš uložené v databázi PHP tak je něco špatně už jenom z principu...
Hitokage
Profil
Darkry:
to vidím, a proto žádám radu
panther
Profil
Hitokage:
ulož si do DB jen článek, PHP v něm být nemá - to dej do souboru, který bude článek zpracovávat. Nevím, jakou žádáš konkrétní radu, když nikdo neví co kde máš.
Hitokage
Profil
panther:
no mám soubor, který zpracovává stejně všechny články, kde pomocí php tahá z mysql data a zobrazuje (podle parametrů v adrese) a chtěl jsem do jednoho článku přidat kousek php kódu (samozřejmě jenom do toho určitého článku)...je teda nějaká možnost jak to udělat? kromě odkazu na samostatný php soubor samozřejmě
díky ^_^

ještě mě napadá přidat větvení if do souboru, který zpracovává články, aby když se jedná o ten určitý přesměroval uživatele na kopii indexu s daným článkem, ale to je docela nepraktické bych řekl
Alphard
Profil
Hitokage:
chtěl jsem do jednoho článku přidat kousek php kódu
Co má ten kód dělat?
Hitokage
Profil
Alphard:
je tam formulář, který odešle data do skriptu a ten vrací parametry v adrese, které má zpracovat právě ten kód v článku pod formulářem
Alphard
Profil
Hitokage:
Ten návrh je chybný. Článek nemůže nic zpracovávat, článek se jen vykreslí.

Je popsaný postup společný pro všechny články?
Jestli ano, upravte šablonu, ať to zpracuje.
Jestli ne, není to článek. Vytvořte novou stránku, která bude mít specifickou činnost. Nic vám nebrání vypsat do ní navíc libovolný text.
Hitokage
Profil
Alphard:
Dobře děkuju moc za ochotu a radu

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: