Autor Zpráva
Mucko
Profil *
Dobrý deň, vedeli by ste mi pomôcť ?
<?php
session_start();
echo $_SESSION['meno'];
echo "<br />";

if ($_SESSION['meno'] && $_SESSION['heslo']) {

if ($_POST['odoslat']) {
    echo $_POST['nazov'];
    echo "<br />";
    echo $_POST['otexte'];
    echo "<br />";
    echo $_POST['text'];
    echo "<br />";           // tu mi bez problémov zobrazí údaje z fóra, ktoré chcem, aby sa potvrdili
    
    
   echo '
<form method="post" action="{$_SERVER["PHP_SELF"]}">
<input type="submit" name="spracovanie" value="spracovat" /> 
</form>   
   ';

if ($_POST['spracovanie']) {    //Ak uživateľ súhlasí s danými údajmi a je si istý, že nieje nikde chyba začne spracovanie.
    echo "Tu by malo začať spracovanie";
}
}

} else echo "nie si prihlaseny";
?>
Tu je kód a problém je v tom, že neviem ako zapísať do tohto fóra:
  echo '
<form method="post" action="{$_SERVER["PHP_SELF"]}">
<input type="submit" name="spracovanie" value="spracovat" /> 
</form>   
   ';


PHP_SELF tak, aby sa správal ako premenná, neviem prísť nato, kde som spravil chybu,Čiže mi stránku refreshne a potom, uz neviem spracovat tie informacie lebo sa stratia data z premennej pred tym... veľmi by mi to pomohlo, keby ste to našli, ďakujem :)
Anonym
Profil
Ahoj, zkuste:

 echo '
<form method="post" action="'.$_SERVER["PHP_SELF"].'">
<input type="submit" name="spracovanie" value="spracovat" /> 
</form>   
   ';
Bertram
Profil
Mucko:
Ahoj, zaměň apostrofy za uvozovky a naopak.
Mucko
Profil *
Ďakujem :) , len aj tak pretrvava jeden problem, pretoze normalne vsade inde ekd dam PHP_SELF tak v source stranky mi ukaze takto <form method="post" action="" > a teraz do action sa mi dala url stranky a refreshla sa. Cize sa mi nezobrazila podmienka:
if ($_POST['spracovanie']) {    //Ak uživateľ súhlasí s danými údajmi a je si istý, že nieje nikde chyba začne spracovanie.
    echo "Tu by malo začať spracovanie";


neviete v com to môze byt? ci nejake nastavenie v apache ?


Vlastne uz som na to prisiel, dakujem vam pekne za pomoc, mi to velmi pomohlo, som na to nevedel prist, totizto sa ucim php asi 3 mesiac. Ale toto je prva taka moja ,,aplikacie" respektive si robim blog... dakujem este raz

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: