Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Marcus Flintus Profil |
#1 · Zasláno: 12. 2. 2012, 23:40:48
Zdravím,
mám na svém webu fb like button u každého článku, který způsobují like URL daného článku. Potřeboval bych však v PHP zjistit, jaký je to pro nějaký konkrétní článek (resp. nějakou konkrétní URL) ten počet. Dá se to nějak jednoduše udělat? Díky, MF |
||
BuGeR Profil |
Zkus se podívat na PHP SDK od facebooku. Můžeš třeba procházet zeď od každého uživatele, a zjišťovat, jestli má v sekci "To se mi líbí" tvou stránku.
(samozřejmě musí ale povolit tvou aplikaci, abys mohl získat přístup k jeho informacím) |
||
Marcus Flintus Profil |
#3 · Zasláno: 13. 2. 2012, 15:03:40
Já bych se právě rád vyžádání přístupu k uživatelovým informacím vyhnul, uživatele to někdy odradí. Hledal bych nějakou "lehčí" metodu...
|
||
BuGeR Profil |
#4 · Zasláno: 13. 2. 2012, 16:53:34
Nóó.. ono to bude možná asi jedinná metoda.
Ještě mě něco napadlo.. Pokud ten "like plugin" vkládaš na stránku pomocí frame, (ne přes FBML) tak bys možná, mohl z té adresy, na kterou frame odkazuje, vycucnout takové to "Toto se líbí X uživatelům", kde X je číslo, které si už nějak z toho textu vytáhneš. Ale není to moc šikovné řešení. Ale nezkoušel jsem to, netuším, jak fungujou frámy od FB, je možné, že se to od tama zase tahá z nějakých ajax požadavků a tak. Zkus to, a uvidíš. |
||
Časová prodleva: 11 let
|
0