Autor Zpráva
Fisak
Profil
zdravím chci použít zakodování url souboru ovšem nechce se mi to převíst v hrefu tzn. <a href="/admin/file_manager/view_file;<?php echo(rawurlencode($soubor)); ?>"> nefunguje. ovšem když dám pouze <a><?php echo(rawurlencode($soubor)); ?></a> tak se mi vypíše zakódovaná proměnná ... jinak používám utf-8 tak jestli to není tím... dokáže mi někdo poradit ?? předem děkuji za odpověď
Ugo
Profil
co ten středník před PHP v href, to je překlep jen zde nebo je to ta chyba?
<a href="/admin/file_manager/view_file<?php echo(rawurlencode($soubor)); ?>">

jestliže proměnnou to vypisuje správně tak není problém v PHP, které s HTML nemá nic společného.
Fisak
Profil
Ugo:
středník je tam správně :-) a ten tu chybu nezpůsobuje.. ale je to zvláštní že v hrefu to nefunguje zatímco když to normálně vypíšu tak se to zakoduje :-)
Ugo
Profil
z principu to neni možný přece :-/ leda by pak probíhalo to html ještě něčim - nezobrazuje ti to jenom špatně (jinak) prohlížeč? Může mást tim že to zdekóduje, ale to neznamená že to pak nebude fungovat. chybu bych hledal kdekoliv jinde než v PHP
Fisak
Profil
Ugo:
no fakt ne :( už sem v koncích co by to mohlo dělat.. koukal sem i na kofiguraci serveru prošel sem jiný prohlížeče... nic.. teď sem zkoušel i jestli neni problém s $soubor =>
<a href="/admin/file_manager/view_file;<?php echo(rawurlencode("Bez názvu.mp3")); ?>"> ale stejně to vypíše "Bez názvu.mp3"
G3n3sis19
Profil
Kde to vypíše "Bez názvu.mp3" ?

Pokud v info. řádku browseru, je to v pořádku, takhle si to může převést zpět
Fisak
Profil
G3n3sis19:
no jde o to že chci aby se na to odkázalo na zakodovanou adresu což se neodkáže...

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: