Autor Zpráva
Fisak
Profil
Zdravím... vytvořil sem kod kde chci smazat soubor či složku. Rozdíl mezi nimy rozpoznávám pomocí pathinfo tzn. pokud nemá žádnou koncovku je to složka a pokud ano tak soubor.. bohužel zahlásilo mi to chybu že pathinfo neni pro directory.. tak se snažím přijít na to jak to jinak zjistit jestli je to to či ono... zde je můj kod:

$upl=rawurldecode($pieces[1]);
    $path_parts = pathinfo("uploads/".$upl);

    if(!$path_parts) {

        $structure = "uploads/" . $upl;
        rmdir($structure);
        
        redirect_page("admin", "file_manager");

    } else { 

        unlink("uploads/$upl");
    
        redirect_page("admin", "file_manager");
    }



paráda už sem to vyřešil fcí is_dir...
Rellik
Profil
Proč tak složitě?
http://cz.php.net/manual/en/function.is-dir.php
weroro
Profil
Ja používam niečo takéto:
function destroy($dir)
{
    $mydir = opendir($dir);
    while (false !== ($file = readdir($mydir)))
    {
        if ($file != "." && $file != "..")
        {
            chmod($dir.$file, 0777);
            if (is_dir($dir.$file))
            {
                chdir('.');
                destroy($dir.$file.'/');
                rmdir($dir.$file);
            }
            else
            {
                unlink($dir.$file);
            }
        }
    }
    closedir($mydir);
    rmdir($dir);
}
TomasJ
Profil
Rellik:
Asi sis nepřečetl pod kódem větu "paráda už sem to vyřešil fcí is_dir... " co? ...

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: