Autor Zpráva
kozak
Profil *
Zdravím,

potřeboval bych menší radu, mám tyto inputy, ale vždy mi to vypisuje cestu fakepath ( vím že to schovává browser - že je to jejich opatření ) ale při nejmenším bych potřeboval to C:\fakepath\ odstranit, moc JS neumím...a navíc když je tam to fakepath tak mi píše při vlkádání : Nevybral jste soubor..

echo "<input class='heslo_input' type='text' name='file' id='file' value=''> <input type='button' id='subor' onClick='document.getElementById(\"browse\").click();' value='Vybrat soubor' ><input type='file' id='browse' name='upload_file' onchange='document.getElementById(\"file\").value=this.value' style='opacity:0; position:absolute; z-index:-999;'> ";
shaggy
Profil
Asi nie som jediný, kto ti nerozume.
S čím máš problém? S php? S html? S js? Ak s js, prečo to dávaš do PHP sekcie a prečo nám sem dávaš ten škaredý php kód, ktorý ti aj tak vypíše iba html?
A čo je vlastne tvoj problém, pochopil som iba že "fakepath a browser a dáva preč a potrebuješ a js nevieš".
kozak
Profil *
Zjistil jsem co to dělá, resp. když vyberu soubor, tak se normálně input nae="upload_file" vyplní, ale když kliknu ( v IE ) na Odeslat, tak to prvně smaže hodnotu toho upload_file a po druhém kliknutí se to odešle, tj pošlu 0 hodnotu...zašle akorát ten fakepath..neví si s tím někdo rady?
Tori
Profil
kozak:
Zkuste změnit u inputu s ID "browse" název atributu z onchange na onclick (anebo by šlo ten atribut doplňovat podmínečně - pro IE na onclick, pro ostatní na onchange). Totiž IE spouští událost onchange až při opuštění toho pole (spolu s onblur - to je zřejmě to první kliknutí na submit), narozdíl od ostatních prohlížečů.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: