Autor Zpráva
first
Profil *
Dobrý den,
mám malou otázečku: ukládám si mktime (bez param.) do databáze, ale jde to jen když je sloupec ve tvaru INT, když je to datetime tak se neuloží. Mktime se musí opravdu ukládat do databáze ve formátu int nebo dělám neco špatně? Případně k čemu je tedy datetime v mysql. Díky
Tori
Profil
mktime vrací časovou značku, tedy číslo. Do sloupce typu DATETIME se ukládá řetězec ve tvaru 'YYYY-MM-DD hh:mm:ss', použijte v PHP např. date('Y-m-d H:i:s'), anebo funkci NOW() v MySQL.
first
Profil *
Aha, už je mi to jasné díky moc.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: