Autor Zpráva
anonymní
Profil *
Ktorý kód je podľa vás lepší ?
I.
<?php
...
Foreach($this->Data as $this->Obsah) {
...
}
a alebo
II.
<?php
...
Foreach($this->Data as $Obsah) {
...
}
Nox
Profil
první způsob nejspíš ani nebude fungovat, každopádně by přiřazoval hodnotu do property objektu a na konci by měl hodnotu poslední položky - to málokdy dává smysl a není to tak ani moc čitelné

určitě #2
Bertram
Profil
anonymní:
Ahoj, pomocí $this se odkazuje na vlastnost nebo metodu objektu dá se to říci o $obsah?
Nikdy jsem variantu I. nepoužil a jediné co mě napadá, že bych chtěl mít v této vlasnosti hodnotu podmíněně nalezenou v průchodu, který za dané podmínky ukončím, ale i to půjde asi elegantněji a navíc jen spekuluji nad tím kdy by se dalo použít první variantu.
Louka
Profil
Řekl bych ten druhý, je kratší a stejně asi během procházení pole nepotřebuješ mít obsah zpřístupněný pro všechny metody v té třídě.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0