Autor Zpráva
Wall
Profil *
zdravím, do databáze se mi ukládaj tagy jako [b], [i], [u]... a teďkon bych potřeboval aby, když vypisuju se ty tagy převedly do html. Jak toho docílit?
peta
Profil
Napriklad...

http://cz.php.net/str_replace
Example #2 Examples of potential str_replace() gotchas
$letters = array('a', 'p');
$fruit   = array('apple', 'pear');
$text    = 'a p';
$output  = str_replace($letters, $fruit, $text);
echo $output;

$letters = array('[ b]', '[ /b]','[ i]','[ /i]','[u]','[/u]');
$fruit   = array('<b>', '</b>','<i>','</i>','<u>','</u>');
$text    = "'[ b]bold[/b]','[ i]italic[ /i]','[u]underline[/u]'";
$output  = str_replace($letters, $fruit, $text);
echo $output;
Pridal jsem tam mezery, protoze tady to ma take bb tagy a nevim, jak tam napsat [ b ] bez mezer
Str4wberry
Profil
To je dost hloupé, pete, protože tím mohou vzniknout nekorektní HTML značky.
Magnus123
Profil
Ahoj.

Někde jsem na to viděl funkci, kde v cyklu while byly funkce preg_match a preg_replace. Díky těmto funkcím šly i např. barvy, tzn. [color="#ff0000"]text červeně[/color].

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0