Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
miamia Profil |
#1 · Zasláno: 1. 3. 2012, 17:25:44
Ahojte,
dá sa prosím urobiť facebook aplikácia tak, aby si užívateľ vybral priateľov a naraz im zaslal nejakú správu? (nie na "zeď" ale priamo ako správu) ďakujem P.S. ak by ste ma vedeli nasmerovať, ako na to, budem vďačný :-) |
||
BuGeR Profil |
#2 · Zasláno: 1. 3. 2012, 18:27:53
miamia:
Ahoj. Ne, tohle nejde. Přes PHP nejde odesílat zprávy, pouze postovat na zeď (teda aspoň teď, pro Facebook PHP SDK) |
||
miamia Profil |
#3 · Zasláno: 1. 3. 2012, 19:33:34
aha, a je nejaká iná šanca, ako spraviť niečo takéto (?): Užívateľ si vyberie povedzme 10 svojich priateľov a im potrebujem následne nejakým spôsobom zaslať link s ich unikátnym odkazom na môj web (napr.nejaký typ notifikácie???). vďaka vopred
|
||
BuGeR Profil |
#4 · Zasláno: 1. 3. 2012, 20:51:20
No, je přímo jeden hotový plugin, jde tam i nastavit odkaz.
|
||
miamia Profil |
#5 · Zasláno: 2. 3. 2012, 16:20:19
BuGeR, dikes! je to veľmi nádejné pre moje účely. akurát takú podotázku ešte mám, je možné pomocou tohto buttonu aj v mojej aplikácii zistiť, ktorým priateľom to užívateľ poslal? Chcel by som mu zobraziť totiž potom ich zoznam a tiež by to slúžilo na overenie, keď sa užívateľ vráti cez daný link na danú adresu, či ju môže vidieť alebo nie. ešte raz vopred vďaka
|
||
BuGeR Profil |
#6 · Zasláno: 2. 3. 2012, 18:42:10
miamia:
Ne to není možné. Jen mě napadá vytvořit vlastní aplikaci, povolit jí prohlížeč inbox (zprávy), a podle toho kontrolovat jestli přišla nebo ne. Ale to by bylo hodně složité. |
||
miamia Profil |
BuGeR:
uf, BuGer, tak to si ma nepotešil a som zase na začiatku. Potreboval by som nejaké jednoduché riešenie podobné ako je Send button, ale s možnosťou zaznamenania, ktorým priateľom to ten user zaslal :( Idem browsovať, či niečo také neexistuje. Alebo ak by som aspoň s použitím toho send buttonu bol schopný každý link v každej správe customizovať pre každého priateľa inak (napr. pridaním inej hodnoty premennej v url), to by mi tiež stačilo... (inak to s tým nápadom overovania, či od konkrétneho usera prišla alebo nie je tiež dobrý nápad, ak by to teda ale nebolo zložité) |
||
miamia Profil |
#8 · Zasláno: 3. 3. 2012, 11:39:43 · Upravil/a: miamia
už som si myslel, že to mám s overovaním prijatých správ v inboxe vyriešené, avšak narazil som na problém, že pri použití send buttonu to užívateľ nevie poslať toľkým priateľom, koľkým by chcel. :/
je nejaké riešenie (najlepšie ako doporučovanie priateľom s možnosťou výberu priateľov kliknutím na nich), kde by môj užávateľ mohol poslať hromadne priateľom link a následne by som to vedel v ich inboxe prečítať? alebo nemusel by som si to z ich inboxu načítavať, pokiaľ by sa dalo do mojej db zaznamenať, ktorým priateľom to užívateľ poslal. existuje nejaký work-around na toto? alebo ešte mi napadlo, ak by sa dala poslať notifikácia vybraným priateľom cez moju app, že majú novú správu u mňa na webe priamo do ich fb notifikačného horného "riadku", to by tiež vyriešilo môj terajší problém. dá sa to nejako? |
||
miamia Profil |
#9 · Zasláno: 3. 3. 2012, 14:07:42
vyriešil som to zatiaľ tak, že aplikácia postuje priateľom na wall cez usera príspevky a predtým si zaznamená do db všetkých, komu treba postovať na wall.
|
||
Časová prodleva: 11 let
|
0