Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
TWE3K Profil |
#1 · Zasláno: 7. 3. 2012, 16:29:48
ahoj nvarhol som si výpis otázok z testu takto :
if (isset($_POST['submit1'])){ echo "<p>".$_SESSION['z'].". otázka </p>"; // vypisujem cislo otazky $_SESSION['z'] = $_SESSION['z'] +1; for($i=0;$i<4;$i++){ echo ($_SESSION['otazky'][$_SESSION['x']][$i]); // v $_SESSION['otazky'] mam poukladane otazky, kazda otazka obsahuje dalsie styri polia } $_SESSION['x'] = $_SESSION['x'] +1; } else{ $x = 0; $z = 1; $_SESSION['x']=$x; $_SESSION['z']=$z; } moj problem je, že potreboval by som aby tie otazky vypisovalo v nahodnom poradi, len neviem ako to docielit for($i=0;$i<4;$i++){ echo ($_SESSION['otazky'][$_SESSION['x']][$i]); } nemáte nejaky sposob ako tuto hodnotu vypisovat dokola ale v nahodnom poradi? vopred dakujem za hocijaku pomoc |
||
Someone Profil |
#2 · Zasláno: 7. 3. 2012, 16:36:10
Nevím to stoprocentně, ale mohlo by fungovat zamíchání $_SESSION pomocí shuffle()
|
||
TWE3K Profil |
#3 · Zasláno: 7. 3. 2012, 16:43:58
hmm prezrel som si tu funkciu a ked to trochu prestavam myslim ze by to mohlo fungovat, vdaka
|
||
peta Profil |
ja bych te nechtel odrazovat, ale google ma pekne dotazniky
https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?pli=1&formkey=dEdQRDREY0d2T3FOOGRVaURIQnR6Mmc6MQ#gid=0 A cms moodle resi studijni dotazniky a materialy uz i s nahodnym michanim. |
||
Časová prodleva: 11 let
|
0