Autor Zpráva
marko
Profil *
Dobrý den, jak bych mohl udělat aby se vypisoval jen vybraný formát dokumentů (v jednom pripade jpg a v druhem jen adresare). deekuji za radu.

Ted mam tento kod ze starych webovek ktery pak prepisu:
  
<?php
  $adresar=opendir("./malba");        
  while($soubor = readdir($adresar)) {
   if ($soubor !== '.' && $soubor !== '..' && $soubor !== 'mini'){
$souboro = Str_Replace(
                        Array(".jpg",".png",".gif") ,
                        Array("","","") ,
                        $soubor);
  echo "<a href='?malba=$souboro'><img src='malba/$soubor' height='96px'></a>";
 }}
  ?>



Verze jpg
 <?php
        $adresar=opendir("./image");        
        while($soubor = readdir($adresar)) {
        $koncovka = end(explode(".", $soubor));
         if ($koncovka == 'jpg'){
         $souboro = Str_Replace(
                    Array(".jpg",".png",".gif") ,
                    Array("","","") ,
                    $soubor);
         echo "<a href='?malba=$souboro'><img src='image/$soubor' height='96px'></a>";
        }}
       ?>

Ale furt nemohu prijit na dresare


Nakonec jsem si pomohl sám, bylo zbytočné sem pisat , nashle
Taps
Profil
marko:
adresáře
<?php
  $adresar=opendir("./malba");        
  while($soubor = readdir($adresar)) {
   if ($soubor !== '.' && $soubor !== '..' && $soubor !== 'mini'){
if(is_dir($adresar.'/'.$soubor)){
echo $soubor;
}
 }
 
 }
  ?>
nemeja
Profil
Já bych použil spíš funkci glob, můžeš si u ní nastavit jestli chceš jen složky, nebo jen soubory s definovanými koncovkami,...

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: