Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Monkeys Profil * |
#1 · Zasláno: 9. 3. 2012, 12:56:01
Ako vyriesit problem rereshu stranky a zmeny udajov?
mam riadok echo '<span class="items">Celkom položiek: '.count($_SESSION['kosik']).'</span>';
pre obsah poloziek v kosiku ktory je umiestneny v hlavicke stranky a potom odkaz na vymazanie produktu z kosiku ktroy je umiestneny v strede stranky a riadky sa dynamicky vymazavaju alebo aktualizuje mnozstvo: <a href="'.$_SERVER['PHP_SELF'].'?delete_led='.$riadok['id_ledky']).'"> Aktualizuje sa iba ak celu stranku refreshnem. Existuje nieco ako globalna premenna ktora by bola akualna aj pri operaciach typu cyklus a dostupna aj mimo tohot cyklu? Je to podobny problem aky som riesil minule (ktory som vyriesil cez header) ,jednoducho ked vykonam neake prikazy povedzme v strede stranky a vyhodnoti mi to neaky vysledok tak tento vysledok chcem pouzit aj na inich miestach stranky ale neviem ako. dik M. |
||
Keeehi Profil |
Monkeys:
Toto je úplně něco jiného. Pokud klepneš na nějaký odkaz, celá stránka se znovu načte (stejný efekt jako refresh). Žádný kód se ve stránce nevyhodnocuje. Jakmile vidíš stránku v prohlížeči, script na straně servru už dávno skončil. Tvůj problém je tento: Nejdříve máš echo '<span class="items">Celkom položiek: '.count($_SESSION['kosik']).'</span>'; if(isset($_GET["delete_led"])) unset($_SESSION["kosik"][$_GET["delete_led"]]); Stačí když to přehodíš a bude vše OK. |
||
Časová prodleva: 11 let
|
0