Autor Zpráva
Carduus
Profil *
Ahoj,
mám napsaný kód pro registraci a pokud uživatel nevyplní všechny údaje, zvolí si již existující heslo nebo mail atd., přesměruji ho na php stránku, které pomocí GET pošlu, o jaký error se jedná (v registračním php pak zavolám funkci exit() ). Problémem je, že prohlížeč mi nabízí, jestli si chci přihlašovací údaje zapamatovat, přestože se registrace nepovede.

Lze to nějak ovlivnit?

Děkuji za odpověď
Keeehi
Profil
Myslím, že jde o autocomplete="off" na prvcích toho formuláře. Ale nebude si ho pamatovat ani při úspěšné registraci. To ale nevadí. Stačí, když se tato možnost bude nabízet uživatelům při přihlášení. (a nebo to vynechat a přidat ajaxové ověření už při vyplňování, tím se vyhneš odesílání formulářů se špatnými daty)

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: