Autor Zpráva
amok
Profil *
Proč tato data nenačítám přes vlastní handler je to, že mi neobslouží všechny chyby, toto ano.
Nechávám si zapisovat všechny chyby do logu, je možné potom z tohoto logového souboru dostat např. pole s hodnotama:

1. [10-Mar-2012 20:57:13 UTC] => pouze obsah hranatých závorek
2. [ PHP Fatal error] => pouze obsah od "]" po ":"
3. [Call to undefined function MojeFunkce()] => pouze obsah od ":" po "in"
4. [/data/www/_sprava/pages/heslo.inc.php] => pouze obsah od "in" po "on"
5. [10] => pouze číslo řádku na konci záznamu logu

[10-Mar-2012 20:57:13 UTC] PHP Fatal error:  Call to undefined function MojeFunkce() in /data/www/_sprava/pages/heslo.inc.php on line 10
Jan Tvrdík
Profil
Zkus použít něco jako (regulární výraz jsem převzal z jedné své aplikace):
preg_match_all('#^\[(?<date>.+?) (?<time>.+?)\] PHP (?<severity>.+?): (?<message>.+) in (?<file>[/\\\\a-z0-9_.:-]+):(?<line>\d+)(  @  (?<url>.+))?$#i', ...);

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0