Autor Zpráva
samlep
Profil
Co s tím?

Warning: mysql_connect(): Can't connect to MySQL server on 'sql.hostingzdarma.cz' (115) in /home/zajimavamesta.com/php2.zajimavamesta.com/db/mysql4.php on line 48

Warning: mysql_error(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /home/zajimavamesta.com/php2.zajimavamesta.com/db/mysql4.php on line 330

Warning: mysql_errno(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /home/zajimavamesta.com/php2.zajimavamesta.com/db/mysql4.php on line 331
phpBB : Critical Error

Could not connect to the database
samlep
Profil
Problém Č.2:

Table 'phpbb_auth_access' already exists
Slidebord
Profil
takze videl bych to tak:
1. zkus si znova overit jestli mas soravne zadanou adresu serveru reps.: adresa domeny nemusim bejt to samy jako server

2. mas spatne heslo nebo jmeno databaze
Slidebord
Profil
a ten druhej problem pokud tu databazy nemas prazdnou tak ji vyprazdni
Slidebord
Profil
protoze to je tim ze to tam uz je
samlep
Profil
Děkuji!

První 2 problémy vyřešeny mám problém 3.

Vždy se mi zobrazí text: Za chvíli budete přeneseni....

A nic.
peta
Profil *
samlep
Proc nechces miniBB? Je mene narocnejsi na vse. Je to preste takove forum jako toto tu. Viz odkaz dole pod timto forem. Jenom nema jeste pekne skiny.
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0