Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Sognus Profil * |
#1 · Zasláno: 21. 3. 2012, 22:15:40
Zdravím, kamarád mi ukázal kus svého kódu, prý funguje výtečně, ale mě se tu nezdá to pole. Proto bych se chtěl zeptat jestli je to takto správně zapsané.
$mesic= array(1=>"ledna","února","března","dubna","května","června","červenece","srpna","září","října","listopadu","prosince"); já bych spíše vymazal "1 =>" a při volání indexu z pole $mesic bych přičetl číslo 1. |
||
Mároš Profil |
#2 · Zasláno: 21. 3. 2012, 22:17:33
No a co chceš jako s tim polem dělat?
|
||
Sognus Profil * |
#3 · Zasláno: 21. 3. 2012, 22:20:07
to není důležité k čemu ho chci využívat....já se ptal, jeslti je ta deklarace čistá....to mi můžeš říct, ikdyž nevíš na co to pole je
|
||
Mároš Profil |
#4 · Zasláno: 21. 3. 2012, 22:24:35
lol :D Ta jednička mi tam přijde zbytečná... Stejnak nejdřív zjistíš jestli je prvního, a až potom podle měsíce vybereš z toho pole adekvátní měsíc.
|
||
Alphard Profil |
#5 · Zasláno: 21. 3. 2012, 22:25:49
Syntakticky na tom není nic špatného.
Že je v C jazycích zvykem indexovat od nuly je druhá věc. Mároš: „Stejnak nejdřív zjistíš jestli je prvního, a až potom podle měsíce vybereš z toho pole adekvátní měsíc.“ Proč by to dělal? |
||
Bertram Profil |
#6 · Zasláno: 21. 3. 2012, 22:26:51
Sognus:
Takto to koresponduje s číselným vyjádřením měsíce a nemusíš myslet, ani zapomínat na žádné přičítání. Ale pššt, jeto tajné :) |
||
Mároš Profil |
#7 · Zasláno: 21. 3. 2012, 22:27:02
Alphard:
Protože mě nenapadá nic jinýho :P |
||
Sognus Profil * |
#8 · Zasláno: 21. 3. 2012, 22:29:42
jak tak na to koukám, vypadá to jako čistý zápis zkoušel sjem error_reporting (E_ALL); a error to nezahlásilo
|
||
Tori Profil |
#9 · Zasláno: 21. 3. 2012, 22:55:50
Sognus:
Taky se dá kouknout do manuálu, měl byste odpověď rychleji. |
||
Časová prodleva: 4 dny
|
|||
Sognus Profil * |
#10 · Zasláno: 25. 3. 2012, 21:39:33
Do manuálu jsem se díval ale tenhle příklad jsem bohužel přejel...
|
||
Časová prodleva: 13 let
|
Toto vlákno je staré, již dlouho do něj nikdo nepřispíval.
Informace a odkazy zde uváděné už nemusejí být aktuální. Nechcete-li řešit zde uvedenou konkrétní otázku, založte si vlastní vlákno, nepište do tohoto. Vložíte-li sem nyní příspěvek, upoutáte pozornost mnoha lidí a někteří z nich si jen kvůli vám přečtou i všechny předcházející příspěvky. Předpokládáte-li, že váš text skutečně bude hodnotný, stiskněte následující tlačítko:
Běda vám, jestli to bude blábol.
0