Autor Zpráva
Fisir
Profil
Dnes jsem přišel na jednu zvláštní věc: on jde includeovat obrázek!
<?php
header ("Content-type: image/gif");
include("obrazek.gif");
?>
Zrovna totiž dělám něco, co spojuje obrázky. K mé zlosti to ale neumí includeovat dva obrázky. A já se ptám, jak to?
Alphard
Profil
[#1] Fisir
To je v kombinaci s uživatelským uploadem smrtící kombinace.
Nestačil by vám readfile()? Ty dva obrázky jsem nepochopil, jeden soubor, jedna hlavička, jeden obrázek.
Fisir
Profil
Reaguji na Alpharda [#1]:
uživatelským uploadem
Jenže, já nepovoluji upload, ten skript potřebuji na to, aby se podle zadaných kritérií zobrazily nějaké obrázky.

Nestačil by vám readfile()? Ty dva obrázky jsem nepochopil, jeden soubor, jedna hlavička, jeden obrázek.
Nestačil. Potřebuji, aby se v jednom souboru daly dohromady dva obrázky.
Alphard
Profil
Tak je spojte dohromady třeba pomocí GD knihovny. include vám nepomůže.
Fisir
Profil
Reaguji na Alpharda [#4]:
Takže to asi jinak nepůjde. Škoda.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: