Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
gibbirg Profil |
#1 · Zasláno: 25. 3. 2012, 20:15:58
Zdravím mám v databázi tabulku ve které mám objednávky od určitých uživatelů a potřeboval bych aby se mi uživatel vypsal jen jednou ale aby se vedle něho vypsal datum objednávky (pokud se shoduje také jen jednou) a vedle toho kód atd. De mi o to aby se nevypsala jen jedna objednávka ale všechny.
$result="SELECT * FROM PRIJEMZADEN order by user"; $databaze=mysql_db_query("kadlro11it", $result, $spojeni); while (list($id, $kod, $mnozstvi, $kc, $datum, $user) = mysql_fetch_row($databaze)) { echo "<ul><li>Userid=$user</li>Datum=$datum<br>Kod produktu=$kod<br>Zakoupene mnozstvi=$mnozstvi<br>Castka=$kc</ul>"; } |
||
Taps Profil |
#2 · Zasláno: 25. 3. 2012, 20:18:52
gibbirg:
Nadpis skupiny |
||
gibbirg Profil |
#3 · Zasláno: 25. 3. 2012, 20:26:10
bohužel toto moc nepomohlo když použiju order by tak to pouze seřadí a ten uživatel tam bude několikrát
|
||
Taps Profil |
gibbirg:
ani když dáš ? SELECT * FROM PRIJEMZADEN order by user ASC |
||
gibbirg Profil |
#5 · Zasláno: 25. 3. 2012, 20:31:40
Taps:
Bohužel tady posílám odkaz co to udělá http://student.sps-prosek.cz/~kadlro11it/wab/MYSQL/SQL/SEZNAM%20%E2%80%93%20kopie.php |
||
Taps Profil |
#6 · Zasláno: 25. 3. 2012, 20:51:21
gibbirg:
napiš sem kód, který používáš |
||
gibbirg Profil |
Taps:
to co je v prvnim příspěvku je vše co sem použil a šlo to. Nadtim mám jenom napojení do databáze :D:D |
||
Taps Profil |
gibbirg:
zkus <? $pamet = ''; $result="SELECT * FROM PRIJEMZADEN order by user ASC"; $databaze=mysql_db_query("kadlro11it", $result, $spojeni); while (list($id, $kod, $mnozstvi, $kc, $datum, $user) = mysql_fetch_row($databaze)) { if ($user != $pamet) {echo "<b>Userid=".$user."</b><br>"; $pamet = $user;} echo "<ul><li>Datum=".$datum."<br>Kod produktu=".$kod."<br>Zakoupene mnozstvi=".$mnozstvi."<br>Castka=".$kc."</ul>"; } |
||
gibbirg Profil |
#9 · Zasláno: 25. 3. 2012, 21:11:57
Taps:
Dik funguje a nepřidal bys mi tam ještě to datum? :D dneska totiž sem po dost pernym dnu a už nemůžu ale jinak sem ti hodně vděčnej |
||
Taps Profil |
#10 · Zasláno: 25. 3. 2012, 21:16:16
gibbirg:
<? .... if ($user != $pamet) {echo "<b>Userid=".$user.":Datum=".$datum."</b><br>"; $pamet = $user;} echo "<ul><li>Kod produktu=".$kod."<br>Zakoupene mnozstvi=".$mnozstvi."<br>Castka=".$kc."</ul>"; .... } ?> |
||
gibbirg Profil |
#11 · Zasláno: 25. 3. 2012, 21:25:33
Taps
fakt dik zachránil si mi život |
||
Časová prodleva: 11 let
|
0