Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Fisak Profil |
#1 · Zasláno: 27. 3. 2012, 23:35:16
Zdravím mám kod ve kterem ne a ne najít chybu.. už sem zkoušel všechno..
viz. //smazání banu $sql_ip_Del = db::query_system("SELECT ipaddress FROM banip"); while($echo_ip_Del=mysql_fetch_assoc($sql_ip_Del)) { if(isset($_POST['delete_ipban' . $echo_ip_Del['ipaddress']])) { db::query_system("DELETE FROM 'banip' WHERE 'ipaddress' = '".mysql_real_escape_string($echo_ip_Del['ipaddress']).""); redirect_page("admin", "ip_blocking"); } } <form method="post"> <?php $sqlip = db::query_system("select * from banip"); while($dataip = mysql_fetch_assoc($sqlip)){ echo "<tr><td>".$dataip['ipaddress']."</td><td>".$dataip['note']."</td><td>".$dataip['date']."</td><td><input name=\"delete_ipban$dataip[ipaddress]\" type=\"submit\" id=\"form\" value=\"".ucfirst(translate("delete"))."\"/></td></tr>"; } ?> </form> nejspíše chyba bude někde v if(isset($_POST['delete_ipban' . $echo_ip_Del['ipaddress']])) jenže to stále nemůžu najít... prosím o pomoc děkuji předem ... |
||
Someone Profil |
V čem je chyba? Vypisuje to nějaký error?
edit: DELETE FROM 'banip' WHERE
|
||
Fisak Profil |
#3 · Zasláno: 27. 3. 2012, 23:39:17
Someone:
no nevypisuje to nic právě ... nevymaže se mi ten ip ban a když zmáčku na to tlačítko name=\"delete_ipban$dataip[ipaddress]\" tak se mi odešle ale skript if(isset($_POST['delete_ipban' . $echo_ip_Del['ipaddress']])) se nevykoná .. nejspíše chyba je v té podmínce |
||
Someone Profil |
#4 · Zasláno: 27. 3. 2012, 23:40:06
viz [#2], smaž apostrofy
|
||
Fisak Profil |
#5 · Zasláno: 27. 3. 2012, 23:43:41
db::query_system("DELETE FROM banip WHERE ipaddress = '".mysql_real_escape_string($echo_ip_Del['ipaddress'])."");
-> nic to stále nedělá... |
||
Someone Profil |
db::query_system("DELETE FROM banip WHERE ipaddress = '".mysql_real_escape_string($echo_ip_Del['ipaddress'])."'"); |
||
Fisak Profil |
#7 · Zasláno: 27. 3. 2012, 23:54:10
Stále to nefunguje... nechápu proč ale prostě ta podmínka if(isset($_POST['delete_ipban' . $echo_ip_Del['ipaddress']])) se neplní .. jelikož když dám aktualizovat tak se mě to zeptá jestli chci formulář znovu odeslat...
//smazání banu $sql_ip_Del = db::query_system("SELECT ipaddress FROM banip"); while($echo_ip_Del=mysql_fetch_assoc($sql_ip_Del)) { if(isset($_POST['delete_ipban' . $echo_ip_Del['ipaddress']])) { db::query_system("DELETE FROM banip WHERE ipaddress = '".mysql_real_escape_string($echo_ip_Del['ipaddress'])."'"); redirect_page("admin", "ip_blocking"); } } |
||
Someone Profil |
#8 · Zasláno: 27. 3. 2012, 23:57:55
1.
Když místo query pro vymazání dáš echo, vypíše se? 2. PHP vypadá v pořádku, nepřepsal jsi se někde v HTML? |
||
Fisak Profil |
jo v pohodě to vypisuje .. zkoušel sem to vypsat napsalo mi to "delete_ipban188.199.199.199" a kontroloval sem přes prohlížeč name toho tlačítka a je to shodný "delete_ipban188.199.199.199" takže by se to mělo smazat ale ono se to naopak nechce ani odesílat.. jak říkám při refreshi mi to vyhodí hlášku jestli chci znovu odeslat formulář (to by nemělo dělat protože pokud se podmínka provede redirect_page("admin", "ip_blocking"); = fce pro přesměrování takže by se měla sama stránka refreshnout a zabránit znovu odesílání z čehož plyne že se ta podmínka nevykonala i když ten post i name toho tlačítka jsou shodné...)
|
||
Someone Profil |
#10 · Zasláno: 28. 3. 2012, 00:12:30
Chyba musí být někde jinde. Zkoušel jsem to u sebe a vše funguje.
|
||
Fisak Profil |
#11 · Zasláno: 28. 3. 2012, 00:16:52
Someone:
no to je právě ono mě prostě všechny ostatní skirpty takto fungují a najednou tento nefunguje.. nechápu v čem to je... |
||
Someone Profil |
Ještě bych možná zkusil:
<input name=\"delete_ipban".$dataip['ipaddress']."\" type=\"submit\" id=\"form\" value=\"".ucfirst(translate("delete"))."\"/> |
||
Fisak Profil |
#13 · Zasláno: 28. 3. 2012, 00:28:26
Someone:
taky sem zkoušel ale v tomhle to neni ono se mi to totiž v pohodě napíše do name toho inputu ale potom ta podmínka s tím má problém .. moc nechápu proč no .. |
||
ahoj Profil * |
#14 · Zasláno: 28. 3. 2012, 01:32:20
Fisak:
„kontroloval sem přes prohlížeč name toho tlačítka a je to shodný "delete_ipban188.199.199.199"“ Tečky jsou v name přípustný znak? |
||
Fisak Profil |
#15 · Zasláno: 28. 3. 2012, 10:48:25
no .. teď sem udělal toho:
podmínka: if(isset($_POST['smazat_ib'])) a tlačítko echo "<input name=\"smazat_ib\" type=\"submit\" id=\"form\" value=\"".ucfirst(translate("delete"))."\"/>"; a smazalo mi to všechno což znamená že podmínka se vykonala.. a tudíž chyba je v té podmínce ... ale jak předělat: if(isset($_POST['delete_ipban' . $echo_ip_Del['ipaddress']])) ???? |
||
DarkMeni Profil |
#16 · Zasláno: 28. 3. 2012, 11:46:30
Buď checkboxem, radioinputem, skrytým inputem, odkazem, možností je hodně, a proč zakládáš znovu stejné téma když se to může dořešit ve starém. Každopádně odesílací tlačítko snad ani nemělo sloužit k posílání nějakých informací, ale jen k odeslání formuláře na server, informace má posílat zbytek formuláře, nebo proměnné v odkazu.
|
||
Časová prodleva: 13 let
|
0