Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
kokolino Profil |
#1 · Zasláno: 2. 4. 2012, 16:29:17
čaute
potreboval by som pomoc s uploadom, aby som mohol pridávať viacero obrázkov naraz pre jeden obrazok to mám spravené takto a mohli by ste sa mi pozrieť cestou aj na bezpečnosť form action="upload.php" method="post" enctype="multipart/form-data"> <input type="file" name="schema"> <br> <input type="submit" name="pridaj" value="pridaj"> </form> <?php $suborType=$_FILES[schema][type]; $suborName=$_FILES[schema][name]; $suborName=str_replace(" ","_",$suborName); //neni nutne ale doporucuje sa, ak je v nazve obrazku medzera $suborTMP=$_FILES[schema][tmp_name]; if($suborType=="image/jpeg"||$suborType=="image/jpg"||$suborType=="image/png") { schema($suborTMP,$suborName,200,250,$suborType); } function schema($suborTMP,$suborNAME,$sirka,$vyska,$mimetyp){ $zlozka="../laci/schemy_produktov"; list($sirka_original,$vyska_original) = getimagesize($suborTMP); $obrazok_p1 = imagecreatetruecolor($sirka, $vyska); if($mimetyp=="image/jpeg"||$mimetyp=="image/jpg")$schema = imagecreatefromjpeg($suborTMP); else if($mimetyp=="image/png")$schema = imagecreatefrompng($suborTMP); imagecopyresampled($obrazok_p1, $schema,0,0,0,0, $sirka, $vyska, $sirka_original, $vyska_original); if($mimetyp=="image/jpeg"||$mimetyp=="image/jpg") imagejpeg($obrazok_p1, "$zlozka/$suborNAME", 100); if($mimetyp=="image/png") imagejpeg($obrazok_p1, "$zlozka/$suborNAME", 100); echo"<br>Schéma bola pridaná"; } ?> |
||
Str4wberry Profil |
#2 · Zasláno: 2. 4. 2012, 17:25:55
Možná by se ti mohl hodit hromadný upload php javascript.
|
||
Časová prodleva: 12 let
|
0