Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
HostWeb Profil |
#1 · Zasláno: 2. 4. 2012, 23:35:52
Zdravím všechny, byl by mi někdo ochotný říci kde mám chybu? Moc by mi to pomohlo. Dokáže mi někdo poradit? Formulář vypíše zprávu, že byl email v pořádku odeslán, ale email nedorazí...
Html <form id="form-contact" class="validation" method="post" action="odeslat.php"> <p class="input-text pngfix"> <label class="overlay" for="name">Jméno a příjmení</label> <input type="text" class="required" name="jmeno" id="name" /> </p> <p class="input-text pngfix"> <label class="overlay" for="email">Váš E-Mail</label> <input type="text" class="required email" name="email" id="email" /> </p> <p class="textarea pngfix"> <label class="overlay" for="message">Zpráva</label> <textarea class="textarea" name="reason" id="message" rows="5" cols="5"></textarea> </p> <p><button type="submit" class="submit pngfix">Odeslat</button></p> </form> PHP <?php $to= "poh.kut@seznam.cz"; function check_email($str) { if(ereg("^.+@.+\\..+$", $str)) return 1; else return 0; } $poster = $_POST[jmeno]; $postemail = $_POST[email]; $department = $_POST['dep']; if (!check_email($postemail)) { echo "<META HTTP-EQUIV=Refresh CONTENT=4;URL=javascript:window.history.back(-1)>"; $messege = "<h1><center> Emailová adresa $postemail </br><FONT COLOR=\"#990000\">NESPRÁVNÝ TVAR</FONT> </br>Návrat zpět automaticky... </h1>"; } else { $messege = "<h1><CENTER>Děkujem Vám za zprávu</br>Návrat zpět automaticky... </h1></CENTER>"; $postreason = $_POST[reason]; $subject = "Kontaktní formulář - rychlý kontakt"; $message = " <html> <head> <title>Rychlý kontaktní formulář </title></head><body> <b>email</b> -- $postemail </br> <b>jmeno</b> -- $poster </br> <b>Zpráva</b></br> $postreason </body> </html>"; $headers = "MIME-Version: 1.0\r\n"; $headers .= "Content-type: text/html; charset=utf-8\r\n"; $headers .= "From: $postemail <$postemail>\r\n"; mail($to, $subject, $message, $headers); } echo "$messege"; echo "<META HTTP-EQUIV=Refresh CONTENT=4;URL=javascript:window.history.back(-1)>"; ?> |
||
Meris Profil * |
#2 · Zasláno: 3. 4. 2012, 00:14:47
Ahoj, kde to testuješ?
|
||
Enko Profil * |
#3 · Zasláno: 3. 4. 2012, 01:03:38 · Upravil/a: Enko
Podívej se v tvé emailové schránce do Spamu. S čímž bývá klasický problém s přidanou hlavičkou "From:", že pokud se shoduje doména 1. a 2. řádu s adresou SMTP serveru, tak to je hodnoceno na straně příjemce automaticky jako spam, což je správně vyhodnocení.
Enko: „pokud se shoduje“ Oprava: Má být, pokud se neshoduje... |
||
Časová prodleva: 13 let
|
0