Autor Zpráva
Fisak
Profil
Zdravím. Asi banalita ale pokud mám:
$promenna = require("soubor.php");
echo "ahoj".$promenna."máš";
soubor.php bude obsahovat "jak se" takže nakonec ve výsledku by to mělo vypadat "ahoj jak se máš" bohužel ono se to nejdříve načte ten soubor a pak až teprve vypíše echo takže ve výsledku to vypadá takto: "jak se ahoj máš" ... nevíte co s tím ?? zkoušel sem před require dát isset() ale to je asi blbost ...
Ugo
Profil
1. do soubor.php dát return... <?php return "jak se";
2. použít buffer.. ob_start(); require(); $promenna = ob_get_contents(); // ten poslední si nepamatuju, sou v dokumentaci :-)
3. dát proměnnou do soubor.php ... <?php $promenna = "jak se";
Str4wberry
Profil
4. Použít file_get_contents.
Fisak
Profil
Str4wberry:
file_get_contents vrátí jen html pokud se nemýlím.. ale Ugo tvůj nápad už sem jednou dělal najdu si ho a udělám to podle toho.. děkuju oběma za help :-)
djlj
Profil
Fisak:
Lokálně HTML nevrátí. To jen vzdáleně (protože nemá ani co jiného vrátit).

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0