Autor Zpráva
pepa1
Profil *
Dobrý den, dal jsem dohoromady zdrojak k parserovaní, ale přesně po šesti minutách se mi vždy ukončí( Internal Server Error) jak tomu mohu předejít. Běhá to na VPS serveru. Tak omezení od hostingu to nebude.

Děkuji.


<?
$data = file_get_contents("zdroj.htm", "r");
$re = '/&re=(.*?)&re/is';
preg_match_all($re,$data,$matches);
foreach ($matches as $val) {
for($td=0; 0<$val[$td]; $td++){
$dat = file_get_contents("zdroj/302&page=1.php&man[]=$val[$td]", "r");
$res = 'res/si';
preg_match($res,$dat,$matche);
$strane = $matche[1];
$strane = (ceil($strane/32))+1;
for($c=1; $c<$strane; $c++){
$dat = file_get_contents("data/302&man[]=$val[$td]&page=$c", "r");
if ($dat === FALSE) {
  throw new Exception('Downloading failed');
}
$handle = fopen("ukladani/302&man[]=$val[$td]&page=$c.htm", 'w+');
fwrite($handle, $dat);
echo $val[$td];
echo ' ';
echo $c;
echo '- -';
}
}
}?>

Moderátor Kajman: Vkládej prosím kódy mezi značky [pre] a [/pre] (stačí kliknout na ).
Kajman
Profil
Asi to bude díky omezení v nastavení
http://www.php.net/manual/en/info.configuration.php#ini.max-execution-time
pepa1
Profil *
Děkuji za radu ale v tomto problém nebude, hledám další nastavení VPS, ale zatím bez uspěchu.
Alphard
Profil
Internal Server Error není klasická PHP chyba. Má PHP povoleno výpis chyb? Je něco dalšího v logu?
Těch přesných 6 minut ukazuje na nějaké omezení, jak to vlastně měříte, jste si tím jistý?
pepa1
Profil *
Dobrý den, měřím do přes firebug, čas je vždy 6 minut, také si myslím že nebude chyba v php. Ale v nastavení serveru, jen nemohu najít kde.
v etc/httpd/logs/error_log
PHP Warning: Directive 'magic_quotes_gpc' is deprecated in PHP 5.3 and greater in Unknown on line 0
PHP Warning: Directive 'register_long_arrays' is deprecated in PHP 5.3 and greater in Unknown on line
Alphard
Profil
Nestopne to nakonec Firefox?
pepa1
Profil *
Tak IE to taky nedoběhné, ve Firefoxu to nebude.
DJ Miky
Profil
Měl jsem podobný problém u dlouhotrvajícího importu, bylo to způsobené timeoutem proxy serveru u hostingu - k VPS se nedá přistoupit přímo, v cestě tam byl jakýsi proxy server (ten má asi za úkol směrovat požadavky na jednotlivé VPS fyzického serveru). Ten sice po 5 minutách zobrazil něco jako Gateway Timeout a nechal skript interně doběhnout, u tvého hostingu to třeba může zastavit skript a vrátit Internal Server Error. Takže bych se zkusil zeptat na podpoře hostingu, může to být tím.
pepa1
Profil *
tak chyba je v mod_fcgid: read data timeout in 310 seconds
ale nevím, kde a jak se to dá obejít.
Diky-

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: