Autor Zpráva
Slower
Profil *
Zdravím,
nevím si rady jak zobrazit obrázek....

mám tabulku v databazi a v ni sloupec obrazek, je tam vlozeno asi 5 obrazku...

sql dotaz select mam osetreno,


kdyz to chci vytisknou

<img src="<?php echo $obraz; ?>">

zobrazi se tohle :
http://www.2i.cz/c7ffd0fa29
mimochodec
Profil
Slower:
zobrazi se tohle :

A v kódu je co?
Rozhodně je chyba ukládat v jednom sloupci víc obrázků.
Slower
Profil *
function katList()
{
    $sql = "SELECT cat_obraz
            FROM tbl_category";
    $vysledek = mysql_query($sql);
    $kat = array();
    while ($radek = mysql_fetch_assoc($vysledek)) {
        extract($radek);
$kat[] = array('obraz'  => $cat_obraz);
    }
    return $kat;            
}

$
$kategList    = katList();  
$pocetKat     = count($kategList);

?>

<?php 
  if ($pocetKat > 0) {
         $i = 0;
    for ($i; $i < $pocetKat; $i++) {
       extract ($kategList[$i]);
        
?>
    
<img src="<?php echo $obraz; ?>">
    
<?php   
    }
} 
?>
mimochodec
Profil
Jeden obrázek:
<img src="obrazek.jpg">

Pět obrázků:
<img src="obrazek1.jpg">
<img src="obrazek2.jpg">
<img src="obrazek3.jpg">
<img src="obrazek4.jpg">
<img src="obrazek5.jpg">

To, co pravděpodobně vytváříš ty (pokud ti to php funguje):
<img src="obrazek1.jpgobrazek2.jpgobrazek3.jpgobrazek4.jpgobrazek5.jpg">
Slower
Profil *
jo to vím, že takhle, ale ja jsem potřeboval zobrazit obrazek z databaze


už mi to funguje

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: