Autor Zpráva
dako
Profil
Ahojte potreboval by som vložit do tohto skriptu možnosť, aby som mohol každu jednu foto upraviť - napríklad tak že ked budem prihlaseny ako admin tak pod každu miniatúru mi zobrazí tlačítko upraviť,...

tu je časť skriptu ktory mi zobrazuje miniatúry
else if( $cid && empty( $pid ) )
    {
        $number_of_thumbs_in_row = 5;

        $result = mysql_query( "SELECT photo_id,photo_caption,photo_filename FROM gallery_photos WHERE photo_category='".addslashes($cid)."'" );
        $nr = mysql_num_rows( $result );

        if( empty( $nr ) )
        {
            $result_final = "\t<tr><td>V albume sa nenachádza žiadna fotka</td></tr>\n";
        }
        else
        {
            while( $row = mysql_fetch_array( $result ) )
            {

                $result_array[] = "<a class='fancybox-buttons' rel='group' href='./stranky/ludia/".$images_dir."/".$row[2]."' ><img src='./stranky/ludia/".$images_dir."/tb_".$row[2]."' alt='".$row[1]." ' /></a>" ;                         
        $vysledok_array[] =  
        if((isset($_SESSION["prihlaseny"])) && $_SESSION["prihlaseny"]===1)    
        {
        echo '<p id="center" class="red">Prihlásený : ' .$uzivatel. '</p>';
        }
     
      }
            mysql_free_result( $result );    

            $result_final = "<tr>\n";
    
            foreach($result_array as $thumbnail_link)
            {
                if($counter == $number_of_thumbs_in_row)
                {    
                    $counter = 1;
                    $result_final .= "\n</tr>\n<tr>\n";
                }
                else
                $counter++;

                $result_final .= "\t<td>".$thumbnail_link."</td>\n";
            }
    
            if($counter)
            {
                if($number_of_photos_in_row-$counter)
            $result_final .= "\t<td colspan='".($number_of_photos_in_row-$counter)."'>&nbsp;</td>\n";

                $result_final .= "</tr>";
            }
        }
    }


rozmýšlal som ako by sa to dalo a najskor to vidim tak že tam hodit taketo niečo, len neviem presne kam to mam zakomponovat:

if((isset($_SESSION["login"])) && $_SESSION["login"]===1)    
        {
        a tu sa napise prikaz ktory vygeneruje odkaz na upravu danej fotky
        }

pre informaciu - vypisuje mi v konecnom dosledku to co je v $result_final

vopred vdaka za vase napady a rady kedže už som skušal dačo a zatial všetko neuspešne ;)
mimochodec
Profil
dako:
len neviem presne kam to mam zakomponovat:

Že by pod každou fotku, tzn. dovnitř do <td> na ř. 39?
dako
Profil
ok, uz som to vyriesil :)

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: