Autor Zpráva
Martin Bárta
Profil
Zdravím,
rád bych rozběhl Zend Framework na webhostingu, změnil jsem si tedy strukturu adresářů ale stále narážím na tuto chybovou hlášku:

Fatal error: Uncaught exception 'Zend_Config_Exception' with message 'parse_ini_file(/home/users/bartama/martinbarta1.jecool.net/web/private/application/configs/application.ini): failed to open stream: No such file or directory' in /home/users/bartama/martinbarta1.jecool.net/web/private/library/Zend/Config/Ini.php:182 Stack trace: #0 /home/users/bartama/martinbarta1.jecool.net/web/private/library/Zend/Config/Ini.php(202): Zend_Config_Ini->_parseIniFile('/home/users/bar...') #1 /home/users/bartama/martinbarta1.jecool.net/web/private/library/Zend/Config/Ini.php(126): Zend_Config_Ini->_loadIniFile('/home/users/bar...') #2 /home/users/bartama/martinbarta1.jecool.net/web/private/library/Zend/Application.php(386): Zend_Config_Ini->__construct('/home/users/bar...', 'development') #3 /home/users/bartama/martinbarta1.jecool.net/web/private/library/Zend/Application.php(85): Zend_Application->_loadConfig('/home/users/bar...') #4 /home/users/bartama/martinbarta1.jecool.net/web/index.php(21): Zend_Application->__construct('development in /home/users/bartama/martinbarta1.jecool.net/web/private/library/Zend/Config/Ini.php on line 182

Struktura je:
private
-> application
-> configs
-> data
-> library
public
-> css
-> files
-> images
index.php

Nevíte v čem by mohl být problém? Díky
Ugo
Profil
problém je v "failed to open stream: No such file or directory" jestliže ten soubor existuje, tak zkus jestli se ti povede zjistit nebo i změnit přístupový práva k němu

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0