Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
skreaver Profil |
#1 · Zasláno: 15. 4. 2012, 10:40:30 · Upravil/a: skreaver
Zdravím chlapci,
chcem sa opýtať. Ak použijem formulár form,v ktorom pomocou tlačidla chcem zobraziť graf,ktorý bere údaje z cena.txt mi ho nechce zobraziť,samostatne mi tento graf funguje. Neviete mi s tým pomôcť? <form action="skuska.php" method=get> <button type=submit name=akcia value=1>Tlacidlo</button> </form> skuska.php <?php if(isset($_GET['akcia'])) { //************************************************************************** //Graf //************************************************************************** require_once ('jpgraph/jpgraph.php'); require_once ('jpgraph/jpgraph_line.php'); require_once ('jpgraph/jpgraph_bar.php'); $pole=file('cena.txt'); for ($i=0; $i<count($pole);$i++) $ydata2[$i] = (int)$pole[$i]; $targ = array("#ydata2[0]"); $alt = array($ydata2[2]); // Create the graph. $graph = new Graph(300,200); $graph->SetScale("textlin"); $graph->img->SetMargin(40,20,30,40); $graph->title->Set("CSIM example with bar and line"); $graph->title->SetFont(FF_FONT1,FS_BOLD); // Setup axis titles $graph->xaxis->title->Set("X-title"); $graph->yaxis->title->Set("Y-title"); // Create line plot $barplot=new barPlot($ydata2); $barplot->SetCSIMTargets($targ,$alt); // Add the plots to the graph $graph->Add($barplot); $graph->StrokeCSIM(); } ?> a ešte jedna otázka? Na zápis do cena.txt využívam tento skript. ale hore uvedené načítanie toho súboru mi stále vypíše ako pole,ale s 1 prázdnym riadkom,pritom cena txt,obsahuje len 3 hodnoty,ale zobrazí sa 0,2,3. $cena = $cena_old."\n".$cena_new."\n".$cena_uspora; $fp = fopen('cena.txt', 'w+') or die('ERROR: Cannot open file'); flock($fp, LOCK_EX) or die ('CHYBA: Nedá sa uzamknúť súbor'); // zapíše reťazec do súboru fwrite($fp, $cena ) or die ('CHYBA: Nedá sa zapísovať do súboru'); // odomkne súbor a uzavrie ho flock($fp, LOCK_UN) or die ('CHYBA: Nedá sa odomknúť súbor'); fclose($fp); echo ("<br>Dáta z regulátora boli zapísane do súboru."); |
||
Časová prodleva: 11 let
|
0