Autor Zpráva
fs884
Profil *
Dobrý den,

určitě jde o triviální problém, ale nevím si s tím radu.

Jak mám v pozadí volat URL adresu po dokončení objednávky v eshopu?

Citace ze specifikace Pricemania:

Implementácia ocenenia Pricemania Overený obchod
1. Prihláste sa do administračného rozhrania na www.pricemania.sk/prihlasenie/login.html.
2. Zvoľte záložku Overený obchod.
3. Zobrazí sa vám unikátny implementačný kód pre váš obchod.
4. Po uskutočnení objednávky je potrebné zavolať nasledovnú URL adresu: http://www.pricemania.sk/overeny-obchod-objednavka?id=xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx&objednavka_
id=XXXXXXXXX&email=XXXXXXXXX
kde:
- id = unikátny identifikátor obchodu
- objednavka_id = unikátny identifikátor objednávky
- email = email zákazníka
5. Zákazníkovi bude 10 dní po objednávke vo vašom e-shope do e-mailu zaslaný link na jednoduchý dotazník, kde môže
veľmi pohodlne ohodnotiť spokojnosť s nákupom a službami vášho obchodu.


Mockrát děkuji za radu.
Petr
Lamicz
Profil
Nejjedodušeji AJAXem, např. přes jQuery $.get(), i když samozřejmě používat jQuery pouze na toto je zbytečné.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0