« 1 2
Autor Zpráva
Jack06
Profil
ShiraNai7:
Jack06:
To by mi snad taky házelo notice, ne?
No ano:

Notice: Uninitialized string offset: 1

+by se hodilo kdyby 0 bylo před, 1 bylo za a 2 bylo oboje


a když mám words = array('cm', 'cm'); mode = array(0, 1); a napíšu text cm, tak se mi z toho udělá cm  cm
což se mi moc nehodí protože já nebudu vědět, předem, že to slovo budu chtít mít oboje, takže budu používat pouze před a za
ShiraNai7
Profil
Jack06:

No ano:
Notice: Uninitialized string offset: 1
Ale mi to nic nehlásí :)

> „+by se hodilo kdyby 0 bylo před, 1 bylo za a 2 bylo oboje
Není to jedno? Můžes si na to udělat např. konstanty.
Jack06
Profil
ShiraNai7:
a když mám words = array('cm', 'cm'); mode = array(0, 1); a napíšu text cm, tak se mi z toho udělá cm  cm
což se mi moc nehodí protože já nebudu vědět, předem, že to slovo budu chtít mít oboje, takže budu používat pouze před a za

> „+by se hodilo kdyby 0 bylo před, 1 bylo za a 2 bylo oboje“
Není to jedno? Můžes si na to udělat např. konstanty.

no v databázi mám ty slova už takto oindexované :-D
Jack06
Profil
tak jsem si upravil slova, aby to šlo na indexy 0, 1, 2 ale když mám slovo, kde se to má přidat před, tak například před slovo kg to udělá:
k kg
Jack06
Profil
ShiraNai7:
1)
bude se dát vyřešit situace, kdy něco napíšu na jeden řádek jen odentruju a napíšu na další??

mojemezera
mojemezera

ted to to slovo takto bere jako mojemezeramojemezera

2) když dám nakonec řádku mezeru a odentruji, tak se mi ten řádek jakoby zkopíruje:
Poznejte to nejlepší, co lze řídit vlastním tělem. Vyzkoušejte zbrusu nový 
Peugeot 208 i ostatní vozy z modelové řady Peugeot: 308 SW, 3008, 508, 508 SW,
5008, RCZ, Expert Tepee.

za slovem nový je mezera, když ji dám pryč tak v pohodě, jen novýpeugeot zlobí viz bod výše, kde za peugeot by měla být ta nbsp
Jack06
Profil
a když mám ten text psaný bez odentrování, tak se mi tam nepřidají mezery všude kde by měly.
Poznejte to nejlepší, co lze řídit vlastním tělem. Vyzkoušejte zbrusu nový Peugeot 208 i ostatní vozy z modelové řady Peugeot: 308 SW, 3008, 508, 508 SW, 5008, RCZ, Expert Tepee.

přeparuje na:

Poznejte to nejlepší, co lze řídit vlastním tělem. Vyzkoušejte zbrusu nový Peugeot 208 i ostatní vozy z modelové řady Peugeot: 308 SW, 3008, 508, 508 SW, 5008, RCZ, Expert Tepee Peugeot 208 i ostatní vozy z modelové řady Peugeot: 308 SW, 3008, 508, 508 SW, 5008, RCZ, Expert Tepee.

....   chybí za slovem "Peugeot", "208", "i", "z", "308" a "508" v druhé větě.


// tak už vím proč to dělá, chybu to dělá kvůli slovunový po doplnění nbps za... když ho dám pryč nebo za něj nenechám vyplňovat mezeru, tak to funguje
Jack06
Profil
No, když jsem si produmpoval kód, tak je možná problém v tom, že jak je to v utf8, tak jsou ty slova přecijen na více bitů. a tak nevím jestli v tom také nebude problém.
Napadlo mě, že by se to asi mohlo dát dělat ve windows-1250, že u tohoto by to asi nemusel být problém neboť se tam stejně jedná o češtinu. Nezkoumal jsem jak je to s diakritikou teda, je možné že to je blbost, ale nějak mě nenapadá důvod proč se něco přeskakuje a proč se něco znásobuje
« 1 2

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: