Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Peet Profil |
#1 · Zasláno: 23. 4. 2012, 16:59:20
Dobrý den, narazil jsem na takový problém při odesílání e-mailu.
Pokud mám stejný skript na jiném serveru tak funguje ale pokud ho vložím na můj hosting při odesílání mi napíše: SMTP Error: The following recipients failed: info@kockoviny.cz Došlo k chybě při odeslání e-mailu.Chybová hláška: SMTP Error: The following recipients failed: info@kockoviny.cz SMTP server error: 4.1.8 : Sender address rejected: Domain not found nevím jestli musím něco povolit na serveru nebo co, předem děkuji za každou odpověď |
||
dako Profil |
máš v tom skripte definované SMTP? alebo tam máš len funkciu mail() ?
Ja napríklad používam v skripte takéto niečo: ini_set("SMTP","smtp.gmail.com." ); |
||
Davex Profil |
#3 · Zasláno: 23. 4. 2012, 19:11:04
Peet:
Jak e-mail odesíláš? Nevypadá to, že používáš standardní funkci mail() .
dako: „Ja napríklad používam v skripte takéto niečo“ To funguje jen ve Windows. Pochybuji, že na nich má Peet webhosting. |
||
Peet Profil |
#4 · Zasláno: 24. 4. 2012, 17:31:14
bezi to na linuxu, ale pouzivam PHP mailer, ne SMTP nenastavuji ale na jinem serveru to bezi jak je mozne ze na mem ne.?
|
||
Davex Profil |
#5 · Zasláno: 24. 4. 2012, 19:19:01
Peet:
Příčin může být spousta. „Sender address rejected: Domain not found“ Tady to vypadá, že nastavuješ neplatnou e-mailovou adresu odesílatele. |
||
Peet Profil |
#6 · Zasláno: 24. 4. 2012, 20:28:28
já si spíš myslím že to bude serverem proč by to jinak na jiném běželo.? ale nejsem si jistý právě proto píši sem. Zkusím tedy změnit adresu ale nevím...
|
||
Peet Profil |
#7 · Zasláno: 25. 4. 2012, 17:40:13
tak e-mailem to není dal jsem tam svůj který používám každý den a přesto to nefunguje..
|
||
Davex Profil |
#8 · Zasláno: 25. 4. 2012, 18:47:58
Peet:
Zkus se zeptat podpory webhostingu. Třeba je problém v konfiguraci serveru nebo je možné odesílat e-maily pouze z určitých adres. |
||
Časová prodleva: 13 let
|
0