Autor Zpráva
Jendák
Profil *
Ahoj,
snažím se vytvořit přihlašování pomocí PHP s použitím session a MYSQL, ale nějak se mi to nedaří. Vygooglil jsem si několik různých návodů - většinou starých, které ještě používali fci session_register.
Našel jsem si i váš návod tady na JPW ( Nejčastější potíže s PHP (FAQ) » Registrace uživatelů). Jenže ten poslední kod zkopíruju a spustím vyhodí to chybu:
Parse error: syntax error, unexpected T_STRING in C:\wamp\www\purechase\web\login.php on line 29
Na 29 řádce se nachází tahle část kódu:
header("location:.$path."index.php].$path."index.php]http://".$_SERVER['SERVER_NAME'].$path."index.php", TRUE, 303);
Myslím, že problém je v tom, že dvě lomítka za sebou způsobí, že php si myslí, že část kódu za nima je jen komentář, ale nevím, jak to zařídit aby se to chovalo normálně. Díky
Alphard
Profil
Tady je správná verze, při editace se nám rozbil parser BB kódů a nevšiml jsem si toho. Opravím to i tam, díky za informaci.

header("location:http://".$_SERVER['SERVER_NAME'].$path."index.php", TRUE, 303);
Jendák
Profil *
Není zač, já děkuju tobě... A ještě doplním, že stejná chyba se nachází i na dalších řádcích.
Alphard
Profil
[#4] Jendák
Snad je vše opraveno, kdyžtak napište, jestli to ještě nefunguje.
Jendák
Profil *
[#5] Alphard
Jo jo, vše funguje jak má. Ještě jedno díky :)


*jednou

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: