Autor Zpráva
Peter45
Profil
Tento kod je z netu, samozrejme ze mi funguje ale nedokazem to upravit tak aby sa mi na jeden riadok zobrazovali 3 img a potom zalomilo a vytvori novy riadok...Nejaka dobra dusa?



<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01//EN" "http://www.w3.org/TR/html4/strict.dtd">
<html>
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8">
<title>Stránkovanie
</head>
<body>
<?
//pripojenie na databazu
$dbServer = "server.sk";
$dbUser = "meno";
$dbPassword = "heslo";
$dbName = "databaza";
$link=mysql_pconnect ($dbServer,$dbUser,$dbPassword) or die ("Spojenie neúspešné.");
$db = mysql_select_db($dbName, $link) or die ("Nepodarilo sa otvoriť databázu.");

//samotné stránkovanie 
$query="SELECT * FROM tabulka ORDER BY id";
$result=mysql_query($query, $link) or die ("Spojenie s databázou bolo neúspešné");
$num=mysql_num_rows($result);
//$ctrl je pomocná premenná
if ($ctrl1<>1) 
{
    $strana=1;
}//endif
$limit=20;
$celkovy_pocet=$num;
$pocet_stran=ceil($celkovy_pocet/$limit);
$pociatok=($strana*$limit)-$limit;

for ($i=1; $i<=$pocet_stran; $i++)
{
    if ($i<>$strana) 
    {
        echo "<a href=\"index.php?ctrl=1&strana=",$i,"\">",$i,"</a> | ";
    }
    else 
    {
        echo "<font color=\"#FF0000\">",$i,"</font> | ";
    }//endif
}//endfor

if ($strana<>$pocet_stran)
{
    echo "<a href=\"index.php?ctrl=1&strana=",$strana+1,"\">nasledujúca strana</a>";
}//endif
echo "</p>";

//výpis danej množiny prvkov
$query="SELECT * FROM tabulka ORDER BY id DESC LIMIT $pociatok, $limit";
$result=mysql_query($query, $link) or die ("Spojenie s databázou bolo neúspešné");
$num=mysql_num_rows($result);
while ($row=mysql_fetch_array($result))
{
    echo "<p><i>",$row["text"],"</i></p>
    ";
}//end while
mysql_free_result($result);
?>
</body>
</html>
Borius
Profil
Peter45:
aby sa mi na jeden riadok zobrazovali 3 img
Žádná img ve zdrojovém kódu nevidím…
Bertram
Profil
Ahoj, pokud jde o $row["text"], tak třeba:
$num = mysql_num_rows($result);
$iterator = 1;
while ($row = mysql_fetch_array($result)) {
    if ((($iterator + 2) % 3) === 0) {
        echo "<p>";
    }
    echo "<i>" . $row['text'] . "</i>";
    if (($iterator % 3) === 0 || $iterator === $num) {
        echo"</p>" . PHP_EOL;
    }
    $iterator++;
}
Peter45
Profil
V tomto kode je $row[text] ja ale potrebujem vypisat img, to samozrejme zvladam len som chcel vediet ako vypisem 3 obrazky v jednom riadku a stvrty automaticky zalomi na novy riadok...vyskusam teda vecer ten script

Super funguje to dikes moc...

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: