Autor Zpráva
Magnus123
Profil
Ahoj.

Jaký má důvod to, když se před název proměnné (za dolar) napíše mezera? Třeba v Zend frameworku, který běží v PHP, to je také.
Vím, že když v PHP nebyla viditelnost, se mezera používala pro označení "private", ale teď?

Děkuji za odpovědi.
Mike8748
Profil
Magnus123:
nepleteš si mezeru a podtržítko? podtržítko se používalo pro označení právě private proměnných, naznačujíc že by neměl být přímý přístup na proměnnou (vychází to s jazyka C)

v PHP nemá mezera v názvu proměnné co dělat, a způsobí akorát tak parse error.
Magnus123
Profil
No jasně, omlouvám se, spletl jsem se. Samozřejmě jsem měl na mysli podtržítko.
Mám stáhnutý právě Zend framework, který běží na bázi PHP 5 (tudíž tam viditelnost je), ale stejně tam mají podtržítka. Tak mě zajímalo, k čemu to tam je. :-)
Mike8748
Profil
Magnus123:
tak to máš Zend Framework 1... ve dvojce už podtržítka nebudou
funkčnost to nemá žádnou.

jde o Coding Standards, konkrétně http://framework.zend.com/manual/en/coding-standard.html
Magnus123
Profil
Děkuji ti za odpověď.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: