Autor Zpráva
ncw69
Profil *
Zdravím,mám tu menčí problém protože mi na serveru blblo session tak jsem přihlášení předělal na cookies jenže to funguje,ale nejde se odhlásit v souboru mam unset a zkoušel jsem i nastavovat jméno na "" ale ani se to nepohne.

soubor logout.php

unset($_COOKIE['username']); 
unset($_COOKIE['password']); 
Fisir
Profil
Reaguji na ncwa69 [#1]:
Pošli keksík do minulosti. (setcookie)
ncw69
Profil *
Prosím napiš mi to já jsem to zkusil,ale nic to nedělá.
shaggy
Profil
ncw69:
Čo keby si nám ukázal kód, ktorý si skúsil a ktorý nič nerobí? Pretože na odkaze od Fisira je všetko pekne vysvetlené.
Fisir
Profil
Reaguji na ncwa69 [#3]:
Kliknul jsi na odkaz? Co je ti na tom nejasné? Když už, tak by jsi měl alespoň projevit snahu, a ne čekat až ti to někdo hodí pod nos.
setcookie ("jmeno_susenky", "0", time() - 60 , "/", ".domena.tld");

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: