Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
david2097 Profil |
#1 · Zasláno: 20. 5. 2012, 18:43:13
Po dlouhém hledání jsem našel krásný registrační a přihlašovací formulář (na vlastní si netroufám)
http://www.phpblog.cz/view_post.php?id=112 http://demo.tutorialzine.com/2009/10/cool-login-system-php-jquery/demo.php 1. odkaz je na ten formulář jak ho udělat 2. je ukázka toho formuláře jenže bohužel nevím co mám napsat do Config.php a kam mám napsat tuto tabulku -- -- Table structure for table `tz_members` -- CREATE TABLE `tz_members` ( `id` int(11) NOT NULL auto_increment, `usr` varchar(32) collate utf8_unicode_ci NOT NULL default '', `pass` varchar(32) collate utf8_unicode_ci NOT NULL default '', `email` varchar(255) collate utf8_unicode_ci NOT NULL default '', `regIP` varchar(15) collate utf8_unicode_ci NOT NULL default '', `dt` datetime NOT NULL default '0000-00-00 00:00:00', PRIMARY KEY (`id`), UNIQUE KEY `usr` (`usr`) ) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=utf8 COLLATE=utf8_unicode_ci; config.php : <?php if(!defined('INCLUDE_CHECK')) die('You are not allowed to execute this file directly'); /* Database config */ $db_host = ''localhost; $db_user = 'david2097'; $db_pass = '20david97'; $db_database = 'reg'; /* End config */ $link = mysql_connect($db_host,$db_user,$db_pass) or die('Unable to establish a DB connection'); mysql_select_db($db_database,$link); mysql_query("SET names UTF8"); ?> ano já vím že tabulka se obvykle píše přes phpmyadmin ale už se k ní nemohu připojit to za prvé a za druhé když jsem si to stáhnul (celý registrační formulář) tak tam měli tabulku v souboru table.sql a ten config.php to nevim jestli to mam napsat nahoru nebo dolu sice jsem zkoušel obě verze ale ani jedna nefunguje |
||
nocturnal-w Profil * |
#2 · Zasláno: 20. 5. 2012, 19:15:03
$db_host = ''localhost; //tu máš chybu $db_user = 'david2097'; $db_pass = '20david97'; $db_database = 'reg'; a tabulku hod normálně do sql dotazu v phpmyadminu. Pokud se nechceš přihlašovat do phpMyAdmin vytvoř treba soubor install.php : <?php include "config.php"; mysql_query ("CREATE TABLE `tz_members` ( `id` int(11) NOT NULL auto_increment, `usr` varchar(32) collate utf8_unicode_ci NOT NULL default '', `pass` varchar(32) collate utf8_unicode_ci NOT NULL default '', `email` varchar(255) collate utf8_unicode_ci NOT NULL default '', `regIP` varchar(15) collate utf8_unicode_ci NOT NULL default '', `dt` datetime NOT NULL default '0000-00-00 00:00:00', PRIMARY KEY (`id`), UNIQUE KEY `usr` (`usr`) ) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=utf8 COLLATE=utf8_unicode_ci;") or die (mysql_error()); ?> a zobraz soubor install.php v prohlížeči. ale nejdřív si uprav ten config. |
||
david2097 Profil |
#3 · Zasláno: 21. 5. 2012, 06:02:00
nn nefunguje a jak se maám připojit na tabulku v té složce
? |
||
Časová prodleva: 13 let
|
0