Autor Zpráva
Fisak
Profil
Zdravím. Nastala mi situace že potřebuju ověřit jaké má dotyčná stránka styly jestli výchozí nebo jiné. Přišel sem na dva způsoby jak to udělat:
1. Do db přidam sloupec style a pokaždé se zeptám jestli mám nebo nemám použít ty styly.
2. Udělám to tak že se budu ptát jestli k dotyčné stránce existuje soubor se stylama a pokud ne tak se daj výchozí....
A můj dotaz zní "Jaký způsob je rychlejší nebo je ještě nějaká další alternativa?"
Tori
Profil
Ty jiné styly se zobrazují všem (a podle čeho?), anebo si to můžou nastavit jednotliví uživatelé?
var. 1B: název stylopisu uložím do DB, ale načtu ho odtamtud jen jednou, jinak bude zkopírovaný v session.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: