Autor Zpráva
PHP_koule
Profil *
Ahoj, chtěl jsem se zeptat, jak se dá vypsat v souboru .TPL kód PHP. V tomto případě Smart značky nefungují: http://www.smarty.net/docsv2/en/language.function.php.tpl

Moc dík za pomoc.
Joker
Profil
PHP_koule:
To záleží, čím ten soubor pak zpracováváte.
PHP_koule
Profil *
PS Pad. U jiného webu mi to šlo dobře. Ale u toho to nejde...
Joker
Profil
Já myslel čím se pak načte při zobrazení webu.
.TPL je jen přípona souboru, ve kterém teoreticky může být cokoliv, ale obvykle značí šablonu stránky. Pak ještě musí být nějaký šablonovací systém, který tu šablonu zpracuje.
Samo PHP s tím nic neudělá, to musí obstarat aplikace.

dodatek: Myšleno PHP jako jazyk samo od sebe s TPL souborem nic neudělá, je potřeba mít (třeba v PHP) skript, který ten soubor zpracuje.
PHP_koule
Profil *
Joker: To znamená, že je potřeba optimalizovat rozhraní, ve kterém to běží?
Alphard
Profil
Jaké rozhraní? Pracujete (zřejmě) se Smarty, takže pomocí nich můžete vykonat kód šablony.
Jestli vám to jinde šlo a tady ne, porovnejte verze, nastavení systému, případně hledejte na Smarty fóru.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: