Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
gogy27 Profil |
Dobrý deň,
nasledujúci skript sa mi nejako nechce vykonať. Vyhodnotí premennu $query ako false if (isset($_POST)) { foreach($_POST["activ"] as $polozka) { $sql = "UPDATE ava_comments SET active='1' WHERE id=$polozka"; $query = mysql_query($sql); } if ($query) { echo "Comments were activate. Please refresh this site."; } else { echo mysql_error(); } } Formulár: echo "<form method=POST action='http://zuldo.com/admin/?task=manage_comments#page=$page'>"; echo "<input type='checkbox' name='activ[".$go["id"]."]' value='".$go["id"]."'>"; echo '<input type="submit" name="active" value="Activate" style="text-align:center; margin:5px auto; color: #026875; cursor:pointer; cursor:hand" />'; echo "</form>"; Taky malý dotaz ešte, ak dam do prvej podmienky if (isset($_POST["active"])) - tak mi to vyhodnotí ako FALSE, ak to je bez ["active"] ako teraz, tak sa dostanem aspoň do vnútra podmienky. Ďakujem |
||
Alphard Profil |
#2 · Zasláno: 4. 6. 2012, 22:16:28
var_dump($query) vám přesně řekne, co v té proměnné je.
update (ten poslední) se vykoná správně? Navíc by to šlo zřejmě řešit stylem where id in implode()
|
||
gogy27 Profil |
#3 · Zasláno: 5. 6. 2012, 08:20:56 · Upravil/a: gogy27
Ako som očakával. $query je NULL. Pretože mi nechce zobrať foreach($_POST["activ"] as $polozka) on má problém s tým $_POST["activ"]
Ak si pozriem zdrojový kód tak mi normálne každý input zobrazí aj s hodnotou: <input type="checkbox" name="activ[14]" value="14"> |
||
Alphard Profil |
#4 · Zasláno: 5. 6. 2012, 20:36:01
Pořád to nefunguje? Zkusil jste třeba vypsat
print_r($_POST); ?
Mimochodem, těch absolutních adres bude jednou možná litovat, až změníte doménu. |
||
Časová prodleva: 13 let
|
0