Autor Zpráva
BlueX
Profil
Zdravím, chcel by som sa opýtať či je možné skontrolovať HTML kód z inej stránky a zakomponovať to do "if"-u.
Príklad : Chcem založiť bannerový systém, keď uživatel zadá svoj banner do databázy, nech automaticky preverí jeho zadaný web, či sa tam nachádza náš banner.

Vopred ďakujem za odpoveď :)
BuGeR
Profil
BlueX:
Asi budeš muset použit regulární výrazy spolu s například file_get_contents.
Tento "systém" bych ale moc nedoporučoval - a schvalování bych nechal na člověku.
Ten kód sice může být na stránce, ale může být uvnitř nějakého jiného prvku, který je skrytý pomocí CSS.
BlueX
Profil
hmm, ďakujem, to overovanie človekom som moc nechcel, pretože uživatel si dá banner na web, ja to skontrolujem, áno má ho tam, povolim v databaze jeho banner a on si ten náš z webu vymaže... to je jediný problém, a keď tam bude viac bannerov, bude dosť problém ustrážiť si každý web... ale ďakujem aj tak
Keeehi
Profil
BlueX:
Můžeš udělat kombinaci. Člověk to schválí, v tu chvíli si to ten script stáhne, jak psal BuGeR, zapamatuje si, co je v okolí toho banneru a pokud se to okolí nezmění, s největší pravděpodobností je stále banner vidět. Asi bych to pak ještě jednou cca po měsíci pro jistotu zkontroloval.

Taky se dá do banneru vložit velmi jednoduché počítadlo přístupů.
<img src="http://example.com/soubor.php?a=86574">

<?php
$web_id = !empty($_GET["a"]) ? (int)$_GET["a"] : 0;
if($web_id != 0) {
    mysql_query("INSERT INTO tabulka (webid, timestamp) VALUES ($web_id, NOW())");
}

header("Cache-Control: no-cache, must-revalidate");
header("Expires: Sat, 26 Jul 1997 05:00:00 GMT");
header('Content-type: image/jpeg');
readfile('banner.jpg');
BlueX
Profil
Keeehi:
Ďakujem :) idem tu skúsiť

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: