Autor Zpráva
alan1133
Profil *
zdravím,chci se zeptat,jak má vypadat podmínka,který bude fungovat až po stisknutí tlačítka?
prostě mám formulář a i hotovej script v jednom souboru
a potřebuju,aby ten php script začal pracovat,až po stisknutí tlačítka...
myslel jsem že bude fungovat tenhle..
if(isset($_POST))
on jako funguje,když do něj dám jen echovou hlášku,ale když do něj dám php script pro odeslání emailu a zapsání do db,tak mě to ukáže jen prázdnou stránku..
PS: dám sem celý scprit..jelikož si myslím že bude asi chyba tam..
if(isset($_POST)){
mysql_query("INSERT INTO `uzivatele` SET heslo='{$novyheslomd5}'")
//**Konec zapsání nového hesla do databáze**/
$pro = $_POST['email'];
$predmet = 'zadost o nove heslo';
$zprava  =  "Dobrý den,\n";
$zprava  .=  "Zažádali jste nás,abychom vám poslaly nové heslo.\n";
$zprava  .=  "Vaše nové heslo je: ".$novyheslo."\n";
$zprava  .=  "Váše internetová Zážitková seznamka\n";
$zprava  .= "--------------------------------------------------------------------\n";
$zprava  .= "Prosím neodepisujte na tento email,byl poslat automaticky ze serveru.Dekuji";

$hlavicky  = 'From: zazitkovaseznamka@seznam.cz'."\n"; 
$hlavicky .= "MIME-Version: 1.0\n";
$hlavicky .= "Content-Transfer-Encoding: QUOTED-PRINTABLE\n";
$hlavicky .= "X-Mailer: PHP\n";
$hlavicky .= "X-Priority: 1\n"; 
$hlavicky .= 'Return-Path: <zseznamka@email.cz>'."\n";
$hlavicky .= "Content-Type: text/plain; charset=windows-1250\n";
//**Text v emailu**//

$mail = @Mail($pro, $predmet, $zprava, $hlavicky);
if($mail) echo 'Nové heslo bylo úspěšně odesláno.';
else echo 'Nové heslo se bohužel nepodařilo odeslat!';
//**Odeslání emailu**//
}else{
echo "zadejte prosím váš email";
}
Alphard
Profil
[#1] alan1133
Skutečně to s echo funguje? $_POST jako superglobální proměnná bude existovat vždy. Raději kontrolujte konkrétní klíč ($_POST['email']).
Pro ladění také smažte @.
alan1133
Profil *
tak jsem to opravil,a pořád nic..pořád mě to vypisuje jenom čistou stránku,nic tam prostě není,ani ten formulář..
Keeehi
Profil
Odhaduji to na vypnuté chybové hlášky a chybějící středník na řádku 2.

error_reporting(E_ALL);
ini_set("display_errors", 1);
alan1133
Profil *
Keeehi:
jo,bylo to tím i tím..díky moc:)
Keeehi
Profil
alan1133:
Tak si to v php.ini nastav a příště už na takové chyby přijdeš sám.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: