Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
zrnecx Profil |
Zdravím, mám svůj udesílací formulář na Maily ale mám problém se jménem...
Takhle mám přednastavené pole ve formuláři: <input type="text" size="20" name="from_name" value="Štěpán Zrník"> <<input type="text" size="10" name="from_mail" value=zrnecx /><b>@zrnecx.cz</b>> v PHP mám <?php ... $from = $_REQUEST["from_name"]." <".$_REQUEST["from_mail"]."@zrnecx.cz>"; ... $headers = 'MIME-Version: 1.0' . "\r\n"; $headers .= 'Content-type: text/html; charset=Windows-1250' . "\r\n"; $headers .= 'To: '. $to . "\r\n"; $headers .= 'From: ' . $from . "\r\n"; // .... ?> ale při odeslání Mailu se mé jméno u příjemce na Seznamu zobrazí jako ?t?p?n Zrn?k na gmailu to funguje v pořádku.. nevíte co je se seznamem za problém a nejlépe jak to zpravit aby to fungovalo všude v pořádku? |
||
Keeehi Profil |
#2 · Zasláno: 5. 7. 2012, 20:39:09
|
||
zrnecx Profil |
#3 · Zasláno: 5. 7. 2012, 20:41:35
Jak kdybych neuměl číst že si nemám nejdřív přečíst FAQ..
Bohužel tohle jsem zkoušel jako první ale nepomohlo to... |
||
zrnecx Profil |
#4 · Zasláno: 6. 7. 2012, 21:14:30
Už to mám
V řádku $headers .= 'From: ' . $_REQUEST["from_name"]." <" . $_REQUEST["from_mail"] . "@zrnecx.cz> \r\n"; jsem použil funkci autoUTF co je ve FAQ a pouzil sem na jmeno zmenu kodovani... $headers .= "From: =?utf-8?B?".base64_encode(autoUTF($_REQUEST["from_name"]))."?= <" . $_REQUEST["from_mail"] . "@zrnecx.cz> \r\n"; Celou funkci cs_mail sem pouzit nemoh protoze mi to kazilo přílohy... |
||
Časová prodleva: 13 let
|
0