Autor Zpráva
puzzle
Profil
Ahoj, na stránce je input (submit) kliknu na něho, tím se přesenu na stránku xxx.php, kde se vykoná script a následně pomocí funkce header(location:predchozi_stranka.php); se zase vrátím zpět, ale potřebuju, aby se stránka narolovala uplně na konec, je to možné nějak udělat přes PHP? Nebo jenom nějak přes JS?
Díky za rady.
Radek9
Profil
puzzle:
Můžeš dát na konec stránky kotvu a přesměrovat na ni. Nevím, jak je to se spolehlivostí ve všech prohlížečích. Případně použít ten JavaScript.
puzzle
Profil
Jo, díky moc. Já sem nad tím přemýšlel, ale nedomyslel no. Sem zapomněl, že to funguje přes URL.
YOYO
Profil
Nevím k jakému přesně účelu to potřebuješ, ale myslím, že by bylo lepší ten script xxx.php, spustit na pozadí, (třeba přes ajax, nebo načíst do skrytého iframu, možností je víc) pak nebudeš muset řešit žádné navracení, stránka se Ti nerefrešuje a ušetříš requesty na server i přenesená data a nervy návštěvníkům.
Kenik01
Profil
Pro "narolování" na konec hledej řešení v HTML a Kotvě

Příklad:
<h1 id="zacatek">...
Následující odkaz má tento kód:
<a href="#zacatek">Zkuste to!</a>
puzzle
Profil
YOYO: to nejde, refrešnout se to musí, protože návštěvník na konci stránky být nemusí, ale pak je potřeba, aby tam byl. Je to návštěvní kniha, dole je formulář na přidávání příspěvků. Je tam možnost reagovat a pokud budu reagovat na uplně nejhornější koment, bude potřeba se narolovat dolů na formulář.

Díky, použiju kotvu.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: