Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Darker Profil |
#1 · Zasláno: 11. 7. 2012, 17:06:26
Na PHP net je tento kód, který nefunguje. Může to být hostingem (a mým localhostem, kde to nefunguje úplně stejně).
<? // This works ! ob_end_flush(); for($i=0;$i<10;$i++) { echo "yeah :-))))\n"; @ob_flush(); sleep(1); } ?> |
||
Alphard Profil |
#2 · Zasláno: 11. 7. 2012, 17:30:54
Nemáte nastavený ještě výstupní buffer?
|
||
Darker Profil |
#3 · Zasláno: 11. 7. 2012, 17:39:10
Alphard:
Vím já? Je to freehosting, může tam být cokoliv. Jde takový buffer vypnout, nebo už je to mimo PHP? K čemu vlastně bufferování je? |
||
Alphard Profil |
V phpinfo hledejte klíč
output_buffering . A jak změnit nastavení php? Jste tady docela dlouho, zkuste hádat.
Teď jsem koukl do manuálu a vidím Flush (send) the output buffer and turn off output buffering omlouvám se, zapomněl jsem na tuto dodatečnou funkci. |
||
Alphard Profil |
#5 · Zasláno: 11. 7. 2012, 19:20:57
Když už tady dělám zmatky, prošel jsem pár dalších komentářů a našel dobře fungující verzi i bez potlačování chyb
<?php header( 'Content-type: text/html; charset=utf-8' ); ob_end_flush(); for($i=0;$i<10;$i++) { echo "yeah :-))))<br>\n"; flush(); sleep(1); } echo "konec"; Zásadní je ten header. Na lokále Apache 2.2 + PHP 5.4 funguje dle očekávání. |
||
Darker Profil |
#6 · Zasláno: 11. 7. 2012, 19:56:27
Krása, funguje to perfektně. Mohl bys sem prosím dát odkaz na komentář, kde jsi na to přišel? Nechápu totiž, co s tím vším má co dělat Content-Type.
|
||
Časová prodleva: 11 let
|
0