Autor Zpráva
Darker
Profil
Chtěl jsem si ušetřit pár řádek programu a tak jsem výpis superglobálních proměnných na serveru udělal takhle:
           $ret = "";
           $names = array("SESSION","COOKIE","SERVER","GET","POST");
           foreach($names as $name) {
             $nm = "_$name";
             if(isset($$nm)) 
               $ret.= "-> SESSION\n".print_R($$nm,true).PHP_EOL;
             else
               $ret.="-> $name is empty\n";
       }
           return $ret;
Isset ale vždycky vrací false (a popravdě, to jsem si ověřil):
-> SESSION is empty
-> COOKIE is empty
-> SERVER is empty
-> GET is empty
-> POST is empty



Místo isset jsem tam prvně měl empty().
Majkl578
Profil
Na řádku 5 máš parse error, chybí závorka. Jinak chyba bude na tvé straně, mně to funguje dle očekávání (PHP 5.4.4).
Darker
Profil
Majkl578:
chybí závorka
To bylo, jak jsem narychlo tady v diskusi umazával ||true.

mně to funguje dle očekávání
Mě také, zdá se že to nelze pouze v rámci třídy. Když jsem kód vyndal z metody třídy, fungoval normálně.


Zprávu výše jsem psal včera, mezítím jsem ale problém vyřešil použití proměnné GLOBALS.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: