Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
sionzee Profil * |
#1 · Zasláno: 17. 7. 2012, 19:23:10
Dobrý den, používám WordPress a upravuju si template. Ale z ničeho nic ( nebo nevim jak jsem to udělal ) se začlo dělat několik věcí 2x
http://freemc.cz/minecraft/ Nahoře jsem dával nejbohatšího hráče. Když pojedete úplně dolů, tak je to tam taky, a celej Footer je nějak křive, Sidebar to odnes taky tak že psát do chatu se musí úplně dole. Nevíte v jakym souboru bych měl začít hledat abych to opravil ? |
||
Keeehi Profil |
#2 · Zasláno: 17. 7. 2012, 19:36:04
sionzee:
Z tohoto těžko něco poznat. Jak to vypadá v té šabloně? (a ne že sem nakopíruješ kilometry kódu, jen to podstatné) |
||
sionzee Profil * |
#3 · Zasláno: 17. 7. 2012, 19:45:12 · Upravil/a: sionzee
No v šabloně to vypadá jako v pořádku, zkoušel jsem to dát i pryč, ale dole to furt buguje. Leda že už by se mi nepodařilo najít moje změni v Headeru.
*změny |
||
LaMMa Profil |
nemas ukoncenu tabulku po <!-- NejBohatsi Hrac Zacatek --> (riadok 129 v html kode)
a vobec, prebehni si web validatorom a tam uvidis, co si kde zabudol zavriet, pripadne co je uplne zle. Nevíte v jakym souboru bych měl začít hledat abych to opravil ? Ked nevies v ktorom subore co je, mozes si stiahnut netbeans, vlozit si tam web ako projekt a potom vyhladavat casti html(ktore si pozries v zdrojaku) v celom projekte. Ja to tak robim pri weboch, ktore nepoznam a je to sikovne. |
||
sionzee Profil * |
#5 · Zasláno: 17. 7. 2012, 19:58:19
kde seženu Validator ?
|
||
LaMMa Profil |
#6 · Zasláno: 17. 7. 2012, 20:00:33
|
||
sionzee Profil * |
#7 · Zasláno: 17. 7. 2012, 21:05:18
ten validátor nefunguje :O
|
||
Kubo2 Profil |
#8 · Zasláno: 17. 7. 2012, 21:35:34
|
||
sionzee Profil * |
#9 · Zasláno: 17. 7. 2012, 22:12:31
Sorry! This document cannot be checked.
|
||
LaMMa Profil |
#10 · Zasláno: 17. 7. 2012, 22:54:19
:) ver tomu, ze validator funguje, chyba nie je v nom, ale v tvojej stranke.
Keby si si precital aj zvysok toho co ti napisalo, vedel by si co je vo veci: Sorry, I am unable to validate this document because on line 126 it contained one or more bytes that I cannot interpret as utf-8 (in other words, the bytes found are not valid values in the specified Character Encoding). Please check both the content of the file and the character encoding indication. The error was: utf8 "\x9A" does not map to Unicode |
||
Časová prodleva: 12 let
|
0